Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik Finn Støpenummeret på en Ford 302

The 302 V8 hadde en lang historie med Ford Motor Co Introdusert i 1968 som en erstatning for 289-kubikk-tommers V8 som base V8-motoren i Fords og Mercurys, den 302-kubikk-tommers V8 motor bodde i produksjon frem til 1995. Den ble erstattet i 1996 av Fords 4,6-liters modulære V8. En casting nummer ble stemplet inn i motorblokken av hver 302, og inneholdt informasjon om år, hvilken type kjøretøy der delen opprinnelig ble installert, kom en del tall og prosjektering divisjon eller fabrikken den delen fra. Kjenne casting nummer kan hjelpe deg med å identifisere om det er original eller riktig motor for ditt kjøretøy. Du trenger
to bil ramper
to bremseklosser
Wrench sett
Socket satt
Skralle
Vis flere instruksjoner
1

Kjør bilen på et sett med bil ramper og sett på parkeringsbremsen. Blokker bakhjulene.
2

Crawl under fronten av bilen og finne startmotoren, som er på passasjersiden av motorblokken.
3 < p> Fjern mutteren som holder starteren kabelen på plass med en skiftenøkkel. Løft kabelen ut av montering stud og skyv den til siden.
4

Løsne boltene som fester startmotoren til bell bolig med en socket og skralle. Ta tak starteren og arbeid det mot fronten av bilen før den klarner bjelle boliger. Plasser startmotoren til side.
5

Finn motorblokken casting nummer avslørt etter fjerning av startmotoren.
6

Place startmotoren tilbake på plass på bell bolig og linje opp monteringshullene. Sørg for at underlaget av starteren er i flukt med underlaget på bjelle boliger.
7

Bytt start beholde bolter og stram dem med en stuss og skralle. Skyv starteren kabelen tilbake på sin montering stud på starteren. Stram mutteren med en fastnøkkel. Fjern bremseklosser og forsiktig tilbake bilen ut av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91315.html

Previous:
Next:

collectible biler