Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan dekode en 1961 Chevy Impala Cowl Tag

Chevrolet Impala ble først innført som en 1958 modell i to-dørs coupé eller cabriolet former og selges i begrenset antall. De Impala produksjon tall bedre for hvert år, og i 1961 var den tilgjengelig i fire-dørs kroppen stiler også. Impala kom standard med en sekssylindret motor. Store V8-motorer var tilgjengelig mot pristillegg. Pipen tag - eller body-koden - på 1961 Impala gir informasjon om bilens farge, trim farge og andre opplysninger som kan være av interesse for samlere som ønsker å gjenopprette sine biler til opprinnelige spesifikasjonene fra fabrikken. Instruksjoner
en

Åpne panseret. Finn cowl tag klinket til pipen like over brannmuren på førersiden av bilen.
2

Finn ordet "STYLE" på øvre venstre side av pipen tag. Observere tegn til høyre, som skal ha to siffer, en dash, og fire flere tegn. De to første sifrene bør lese "61", som er årsmodell. Det første tegnet til høyre for streken bør være en "1", som indikerer Chevrolet divisjon, etterfulgt av et tresifret kroppen kode.
3

Legg merke til ordet "kropp" på øverst til høyre på merkelappen. Tallet til høyre er en bokstavkode som indikerer forsamlingen anlegget sted. Den er fulgt av den sekvensielle løpenummer, som er forskjellig på hver bil, og bør ikke bli replikert på en hvilken som helst annen 1961 Impala. Den "BA" indikerer at bilen ble montert på Baltimore fabrikk. Andre forkortelser er "EP" eller "EUC" for Cleveland; "FB" for Flint, "FA" for Framingham, "JA" for Janesville, "VN" for Los Angeles;. Og "SL" for St. Louis

4

Finn ordet "TRIM" på venstre side av koden. Merk at denne tre-sifret tall angir stil, farge og materiale av interiør. Kodene 800 gjennom 807 indikerer en grå trim, 809 koder gjennom 811 indikerer svart og hvit trim, koder 817 gjennom 827 indikerer grønn trim, tallene 833 gjennom 843 indikerer blå trim, 843 koder gjennom 854 indikerer turkis, tallene 865 gjennom 867 indikerer kobber og kodene 873 gjennom 875 indikerer en rød og hvit trim.
5

Finn ordet "maling" på høyre side av koden. Denne koden betegner maling farge din spesielle 1961 Impala forlot fabrikken med. En to-tone maling jobb vises med et to-sifret kode, med det første sifferet angir hoveddelen farge og det andre sifferet taket farge.
6

Merk bokstavene "ACC" på nederste venstre side av koden, som står for "tilbehøret". Hvis det er noen tegn til høyre, kan de tyde på at spesielle valgfrie utstyret ble installert på fabrikken. Ikke alle biler vil ha tegn i dette feltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91483.html

Previous:
Next:

collectible biler