Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan dekode en 1963 Ford data Plate

Ford er et amerikansk selskap som i 1963 hadde vært produksjon motorkjøretøy i 60 år. 1963 Ford linjen inkluderte full størrelse Galaxie, den mellomstore Fairlane og den kompakte Falcon. Thunderbird var Fords svar på den stadig voksende personlig luksus nisje. Alle 1963 Fords har en kropp identifikasjon plate montert på førersiden dørstolpen. Typeskiltet inneholder viktig restaurering informasjon som den opprinnelige farge, interiør trim farge og produksjonsdato. Instruksjoner
en

Observer det tresifrede tegnet ved siden av ordet "Body" på venstre side av data plate. Merk at tegnene "54A" indikerer en fire-dørs sedan kroppen, "62A" en to-dørs sedan og noen kode som begynner med "71" en stasjonsvogn. Tegnene "74A" indikerer en fire-dørs hardtop, "65A" en to-dørs hardtop, "76A" en kabriolet, og koder som begynner med en "63" indikerer Thunderbird hardtop-modeller.
2

Legg merke til ett eller to siffer tegnet ved siden av ordet "farge", som angir den ytre legeme farge. Koden for Raven Black er "A" Rangoon Red er "J", Corinthian White "M" og Rose Beige "W." Diamond Blue er angitt med "N2," Oxford Blue av en "H" og Mint Green av en "D." Chestnut er representert med en "V2" og Silver Moss av en "P."
3

vite at interiøret trim kode er stemplet i data plate ved siden av ordet "Trim". Vet at en "3" indikerer grønn møbeltrekk, "12" eller "22" blå trim, "38" eller "88" gull trim, og "14" eller "24" beige. Vet at "76" indikerer svart trim på en Thunderbird, "55" røde og "57 turkis.
4

Merk ordet" Dato "på data plate, og vet at dette indikerer forsamlingen dato av kjøretøyet. Vet at de to første sifrene angir dagen i måneden. Bokstaven "A" står for januar, "B" for februar og så videre opp til bokstaven "H" for august. Bokstaven "I" er hoppes over. "J" står for september, "K" for oktober og så videre.
5

Observer initialene "DSO" (innenlands spesiell rekkefølge), som denne koden indikerer hvilken region det sammensatte bilen var forutbestemt. Noen DSO koder er "72" for San Jose, "33" for Detroit, "41" for Chicago, "71" for Los Angeles og "61" for Dallas.
6

Sjekk tegnene ved siden av ordet "Aksel" på typeskiltet å finne ut koden for bilens akselavstand. Et tall angir en standard aksel, og et brev som indikerer at en låsing differensial ble installert på kjøretøyet.

7

Vær oppmerksom på tegn ved ordet "Trans" på data plate for å avgjøre hvilken girkasse opprinnelig ble installert i kjøretøyet. en tre-trinns manuell girkasse er angitt med en "1", overdrive av en "2 , "to speed Ford-o-matic av en" 3 "Cruise-o-matic automatisk en" 4 "og" 5 "indikerer en fire-trinns manuell ble installert.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91482.html

Previous:
Next:

collectible biler