Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1985 Mustang GT Spesifikasjoner

Den tredje generasjonen Mustangs - alt fra 1979 modeller til og med de 1993 modellene - ble referert til som "Fox-trim" Mustangs. Dele plattformer for flere forskjellige bilmodeller var ikke nytt for Ford. Fairmonts, Granadas og Ltds alle brukt Fox plattformen. Selv om basen 1985 Ford Mustang kom med en fire-eller seks-sylindret motor, kom GT-modell med en 210-hestekrefter, åtte-sylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse. Farger

1985 GT var tilgjengelig i flere forskjellige utvendige farger. Dette er Medium koksgrå metallic, Medium Grey Metallic, Svart, Jalapeno Red, Oxford White, Medium Canyon Red Metallic, Mørk Sage og Silver Metallic. Bare to interiørfarger ble tilbudt, som var Charcoal eller Sand Beige med rød piping.
Prisene

Grunnprisen av et fullt utstyrt 1985 Mustang GT kombikupé var $ 9449. Selvfølgelig, hvis du ønsket slike valgfrie elementer som strøm vinduer eller låser, klimaanlegg, fartskontroll eller en bakre defroster, måtte du betale ekstra. Grunnprisen av GT cabriolet var betydelig mer enn kombikupé på $ 13479.

Body Styles

1985 Mustang kom i tre forskjellige karosserivarianter, selv om GT var bare tilgjengelig i kombikupé og konvertible skjemaet. Den hakk-back sedan var bare tilgjengelig i basen fire-eller sekssylindrede Mustangs.
Drivverk Kombinasjoner

standard motor i 1985 GT var den 5,0- liters V8 med 210 hestekrefter. Dette var eneste sanne med biler utstyrt med fem-trinns manuell girkasse. GT-biler som var utstyrt med automatgir hadde en 180-hestekrefter, 5,0-liters motor.
Hva gjorde en GT?
P Det er flere elementer som gjør GT gjenkjennelig fra andre 1985 Mustangs. GT inkludert black-out trimme i stedet for krom. Hetten på GT hadde en malt kull stripe i midten. Aluminium hjul med 10 hullene var standard på GT, samt full instrumentering, V-8 motor, dobbel eksos og en full innvendig konsoll. Og det var også merkene preget med "GT" på sidelister.
Produksjon

Totalt 156 514 Mustanger ble produsert for 1985 årsmodell. Av disse var 42 428 GT-modellen, 36879 var kombi og de resterende 5549 var kabrioleter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91272.html

Previous:
Next:

collectible biler