Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter en '69 Corvette på et budsjett

The 1969 Chevrolet Corvette var ikke et landemerke Corvette. Modellen år 1969 var den andre av tredje generasjon Corvette og nesten det samme som 1968-modellene, som brøt ny mark i sportsbil styling med Stingray. Den 350-kubikk-tommers V-8 var ny for 1969, men den store nyheten var resultatet ZL1 V-8 pakke med ZL1 emblemer på utsiden. Chevy produsert bare 69 ZL1s. Med mindre eierne har ZL1, utføre en restaurering på en 1969 Corvette på et stramt budsjett - og det betyr en delvis restaurering - er gjennomførbart. Du trenger
100-brikke automotive verktøysett
Sliping maskin
Lett grade sandpapir
Glassfiber bonding materialet
Vis flere instruksjoner
en

kartlegge utgifter til restaurering på 1969 Corvette på papir. Spesifisere forventede utgifter og dobbeltklikk det. Tenk at noen restaurering prosjekt, uansett hvor beskjeden, er en pengene pit. Kjøp en 100-brikke verktøyet sett. Selv en beskjeden restaurering krever omfattende arbeid.
2

Bestem prioriteringer før du starter restaurering. Tenk hvilken del av bilen trenger mest arbeid, enten det er kroppen, motoren eller interiør. Reparere deler når det er hensiktsmessig, men vurdere å erstatte deler hvis det er billigere. Hvis budsjettet er stramt, vurdere å bruke deler ikke eksklusivt til 1969 modell år eller ettermarkedet deler ikke eksklusivt til Corvette, men kan passere for Corvette. Det er OK å gjenopprette en Corvette delvis, selv om motor, girkasse og påkjørsel serienummer og støping tallene ikke stemmer kjøretøyet identifikasjonsnummer. Corvette vil ikke vinne noen bilutstillingsrom premier, og ikke kan representeres som en ekte restaurering, men det vil være nær og tjene finansielle behov.
3

Farm ut karosseriet til en profesjonell restaurering butikk, men utfører det meste av arbeidet selv. Kroppen er den viktigste delen av restaureringen fordi det er bildet av bilen. Ta en community college automotive kurs i glassfiber kroppen reparere. Bruk riktig sliping og liming av materialer, og sliping av verktøy og papir. Strippe den opprinnelige maling og snu bilen over til en profesjonell for eventuelle reparasjoner utover evnen din og for maling påføres.
4

Repair komponenter i motoren selv om det er mulig. Hvis du kan unngå å overhale motoren, der de fleste av dine restaurering kostnader vil gå, så du kan holde deg på det opprinnelige budsjettet plan. Damp rense motoren. Skift ut alle slanger og belter. Reparere eller erstatte forgasseren hvis det er nødvendig. Avgjøre om motoren trenger en ventil jobb. Hvis motoren må skiftes, bør du vurdere å kjøpe en kasse, eller erstatning, 350 V-8. Den 350 var standard motor for 1969 Corvette. En erstatning kan koste så lite som $ 1000. Fjerne og erstatte clutch. Hvis manuell girkasse glipper ut av gear, vurdere å bruke en søppelplass erstatning for et par hundre dollar. Corvette tre-og fire-trinns manuelle girkasser er rikelig og billig. Fjerne motor og girkasse selv kan spare lønnskostnader -. Selv om du må ha en motor butikk installere dem for deg
5

Re-polstre den dørpaneler og seter om nødvendig. Unngå å erstatte dem. Corvette interiør deler er dyrt. Fjern dørpaneler og seter selv og levere dem til butikken for restaurering. Dette bidrar til å spare lønnskostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91215.html

Previous:
Next:

collectible biler