Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Spesifikasjoner for en 1953 Chevrolet 3100 Pickup

The 1953 Chevrolet 3100 pickup var en av de første arbeid lastebiler designet for komfort. Det var også den første store design introdusert til lastebil markedet etter andre verdenskrig. Det inneholdt endringer i utseende, mekanisk bekvemmelighet og motorytelse. Utseende

1953 Chevrolet 3100 pickup var kjent som en lastebil som du kan jobbe på gården med og ta deretter ut for en kveld på byen. Den estetiske endring fra tidligere arbeid lastebiler markerte starten på arbeid lastebiler beregnet for utseende samt funksjonalitet. Trykknapp dørhåndtak erstattet snu håndtak og en sporty hjulet ble montert av førersiden door.The hette side emblemer endret, ble dørstolpen ID plate endret til blått og sølv og Chevrolet emblem på siden ble utelatt. 1953 var også det siste året at tre blokker ble sett under sengen.
Engine

1953 Chevrolet 3100 pickup ble produsert med en motor som kalles en "avansert design . " Det var en 90-hestekrefter, 216,5-kubikk-tommers Thrift Master OHV sekssylindrede. Dette var i fjor for 216-kubikk-tommers, babbit peiling-type motor. Motoren jobbet med en tre-trinns og en fire-trinns girkasse. De fire-hastighet var en tilgjengelig funksjon utelukkende på ett tonn pickup det året.
Convenience

Comfort falt sammen med utviklingen av et nytt design. Justerbare seter flyttet frem og tilbake for mer benplass og ga sjåføren muligheten til å være nærmere gasspedalen. Pickup inkludert dørlåser for første gang og en større ratt tilbudt mer manøvrerbarhet. Alle kontrollene, inkludert en fotarmen luftventilen, var lettere å få tilgang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91333.html

Previous:
Next:

collectible biler