Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan bygger jeg en Car Collection?

Samle biler er en dyr hobby, men en potensielt givende en. For å bygge opp en samling, vil du trenge mer enn bare penger til å betale for bilene. Du vil også være å betale for å vedlikeholde, lagre og transportere dem. Instruksjoner
en

Bestem hva slags biler du vil samle inn og bli kunnskapsrik om dem. Du kan lære om biler i en rekke måter, inkludert å bli automotive entusiast grupper knyttet til bil av interesse, kjøpe og lese bøker og magasiner om hvilke typer biler du vil samle inn og snakke med andre samlere om kjøretøyene på arrangementer som som klassiske bilen viser eller innsamler konvensjoner.

vil du bli bedre av å bli en ekspert på visse typer biler, fordi du vil være i stand til å få øye på bedre avtaler, og vet hvilke biler å søke og å ignorere . Du kan samle etter merke, alder eller spesifikke detaljer, for eksempel luksuskabriolet eller racing lastebiler.
2

Forskning før du kjøper. Selv om du er en ekspert på et felt, er det viktig å vite verdien av varene du kjøper til samlingen din.
P Det finnes en rekke nettsteder som gir kjøretøyet verdier, inkludert Kelley Blue Book, Edumunds, NADA og Collector Car Market Review. Legge inn bilens informasjon i flere av disse områdene og sammenligne estimatene du mottar bør gi deg en god base verdi for kjøretøyet. Du kan også få en omtrentlig verdi ved å sammenligne bilen til andre lignende biler på markedet.

For eksempel, hvis du ønsker å kjøpe en 1969 Mustang og finne en priset for $ 10 000, og deretter gå online og sammenligne priser og se hva lignende Mustangs selger for.

Doing forskning vil hjelpe deg å vite hva du kan forvente av en bil du vurderer å kjøpe, og eventuelle endringer som kanskje trenger å bli gjort. Så, se etter uvanlige eller unike prøver.
3

Finn ut hva de lokale lovene si om lagring av biler. Avhengig av hvor du bor, kan du være i stand til å lagre biler uten å registrere dem, men ganske mange byer krever at alle kjøretøy innenfor bygrensene være registrert og merket.
4

Finn et sted å lagre biler, helst i et sikkert sted hvor de vil bli beskyttet mot elementene.
5

Transport klassiske eller eldre biler uten å faktisk kjøre dem, spesielt hvis du velger å ta dem lange avstander for å konkurrere i bilen viser . En lastebil og en bil dumperen trailer vil spare penger på lang sikt enn å betale for tauing.
6

Opprettholde din samling. Snakk med en lokal mekaniker om å jobbe ut en avtale. Hvis du har et stort antall kjøretøy du vil pålitelig bringe til ham, kan han være villig til å diskutere en rabatt.
7

Bli bil klubber og grupper som spesialiserer seg på elementer som ligner på de i samlingen din . Du kan også være i stand til å handle biler med andre samlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91249.html

Previous:
Next:

collectible biler