Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1971 Dodge Colors

Dodge produsert mer enn et dusin modeller i forskjellige farger i 1971. De dagene, i en tid med muskelbiler, var det lite bekymring for kostnadene for bensin, og utvendige fargene var mer prangende enn i dag. Vintage kjøretøy samlere er nå søker originale reservedeler og maling farger. Lader

Mange produsenter ble krymper sine motorstørrelser og nedbemanning danner "muskelbil" æra i de tidlige 70-tallet. Chrysler holdt på med Dodge Charger. Den redesignede 1971 Charger hadde svingete styling. RT trim var dristig, med et bredt spekter av levende farger inkludert "grønn go", "Citron yella," og "plomme gal." Andre farger inkludert lyse rødt, turkis og lilla.
Challenger

1971 Dodge Challenger gjennomgikk styling endringer i taillamps og grillen. Den single-baklys ble to lamper i 1971. En dobbel Challenger grille ble malt sølv på standardmodeller og svart på R /Ts. Utvendige farger og striping alternativer gjort Dodge Challenger lett for kjøpere å lage en tilpasset bil. Det var en Dodge Challenger som tempoet Indianapolis 500 løp i 1971. Dodge senere produserte 50 Challenger konvertible tempo bil kopier, som alle ble malt hemi orange med hvite topper og interiør. Andre Challenger farger inkludert gull metallic, mørk bronse metallic, butterscotch og en lys gul kalt "Top Banana."

Coronet

Standard utstyr på grunnmodeller av Dodge Coronet inkluderte fargekoordinerte gulvmatter. I 1971 ble Brougham var den øverste trim linjen i Coronet sedan, mens Crestwood var toppen i stasjonsvogner. Dodge utvendig maling i 1971 fokusert på taket eller aksent farge og bilens farge.

Noen kombinasjoner inkludert taket eller aksent område i svart med kroppen malt i lys blå metallic, en mørk grå taket med butterscotch kropp, lyse rødt eller indigo med hvit, og en plomme metallic med hemi orange.
Dart Demon brennhete

En annonse for 1971 Dart Demon brennhete lovet at tante Martha ikke ville forstå slik det så ut, med sine racing striper og rallye hjul med Whitewalls. Dette stilig modell, rettet til den unge og eventyrlystne, kom med svart eller hvit racing striper og front seter i blå, brun eller svart. Kroppen utvendig farge laget en fiks liten uttalelse i "plomme gal," hemi orange og "Citron yella."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91279.html

Previous:
Next:

collectible biler