Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Tips for Ford Mustang SVT Cobra

The Ford Mustang SVT Cobra var en limited edition høy ytelse coupe produsert 1993-2004 av Fords Special Vehicle Team. Fords mål var å tilby kjøperne en bil som ga substans og ytelse via en kompressormatet V-8 motor, eksklusivitet ved å produsere et begrenset antall og mer bang for the buck med en rimelig prislapp. SVT Cobra er moden for oppgraderinger og modifikasjoner som er tilgjengelige fra Ford-forhandlere. Motorer

Selv om Mustang SVT Cobra endte produksjonen i 2004, automotive teknologiutviklingen i et jevnt tempo. Oppgraderinger som er nødvendige for å gjøre 15-år gamle biler kompatibelt for dagens trafikk krav og for håndtering av straff av racing. Noen tidligere SVT Cobra eiere også kan ha misbrukt sine biler. Men deler og heavy-duty utstyr er tilgjengelig for å gjenopprette, om ikke overstige, Mustang opprinnelige racing glans. I 2004 inneholdt SVT Cobra en kompressormatet, 390-hestekrefter, 4,6-liters V-8. Ettermarkedet Ford racing 4,6-liters kasse, eller erstatning, motorer er tilgjengelige. En 4,6 utvikler en håndterlig 320 hestekrefter og den andre leverer opp til 700 hestekrefter for erfarne ytelse sjåfører. Noen originale versjoner av SVT Cobra var utstyrt med 386 hestekrefter, 5,4-liters V-8s. Moderne Ford 5.4s kan levere 520 hestekrefter. Entusiaster kan også skohorn Fords 302 -, 351 - og 521-kubikk-tommers V-8 kasse motorer inn i SVT Cobra
Transmission oppgraderinger

Mustang-entusiaster kan også. få ytelse oppgraderinger med en heavy-duty Tremec femtrinns manuell girkasse å håndtere den økte hestekrefter og dreiemoment på V-8s. Den Tremec kan håndtere opptil 600 fot-pounds av dreiemoment (samsvarer med 4,6-liters V-8). Dens girutvekslinger er en første gear 2.87-til-en, andre 1.90-til-1 tredje 1.34-til-en, direkte giret fjerde en-til-en og femte gir 0,82-til-1. Den oppgraderte Tremec har sterkere tannhjul og forbedrede skift gafler å øke overføringen dreiemoment kapasitet. Ford Racing 8,8-tommers bakre aksel montasje monteringssett er tilgjengelig, sammen med heavy-duty clutch kaste ut lagrene, for alle SVT Cobra modeller for å utfylle styrket opp overføring og ytelse motorer.

Tilbehør

Hurst gulv shifter er et must for enhver SVT Cobra oppgradering. Fords ett stykke aluminium-bekledde shifter tilpasser seg Tremec T5 for SVT Cobras gjennom 1995, og T45 manuelle girkasser Cobras gjennom 2001. Annet tilbehør inkluderer Mustang Ford racing logo floormats, Cobra Jet grille merker, aluminium /uretan racing pedaler, aluminium eksos tips og en 5,4-liters V-8 aluminium billet cap kit.
Resultatutvikling

1994-1998 SVT Cobras, er glassfiber og stål Cobra "R" hette leveres med beslag for å bolte til eksisterende hengsler sammen med en hette låsen. Hetten er hånd-laminert. Eiere kan konvertere 1993 Cobras for racing formål med en brakett konvertering kit som passer fjerning av air condition kompressor og åpner for servostyring pumpe for å flytte til plasseringen av air condition kompressor.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91473.html

Previous:
Next:

collectible biler