Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan planlegge en Build for et prosjekt Bil

Opplevelsen av ombygging eller gjenopprette et prosjekt bil kan være både givende og frustrerende. De fleste som gir opp på deres prosjekt bil ikke klarte å lage en plan før de begynte. Avhengig av bilen, utrolig mye tid, må tålmodighet, dyktighet og pengene bli gitt til prosjektet. Vet, før du tilbringer noe, om denne typen prosjekt er for deg. Hvis det er, vil ingenting være søtere enn det endelige utfallet. Instruksjoner
en

finne ut hvilken type bil du ønsker å gjenopprette. Denne bilen må være et merke og modell du ønsker å bruke tid og penger til. Gjenopprette eller ombygging av bil kan ta et år eller mer, avhengig av budsjett og hvor mye tid du kan gi til prosjektet.
2

Finn så mange biler av den valgte merke og modell som mulig før man kjøper. Besøk lokale Skraphandlere. Bla online for private leverandører. Bli med i en bil restaurering klubb å få tips fra nåværende medlemmer som allerede har restaurert merke og modell du ønsker å gjenopprette. Lokale klubber kan bli funnet på nettet, i klassiske bil blader eller adresseboken.
3

sammenligne tilstanden og priser av de potensielle biler. Noen klassiske eller vintage biler kan komme i deler og stykker, mens andre vil være helt intakt, men har betydelige rustskader. Jo verre av bilen er, jo billigere blir det. Bildeler selger for ca $ 25 til $ 50 per stykk, avhengig av komponenten. Funksjonelle klassiske biler som trenger minimal gjenopprette selge fra $ 2000 til $ 30000, avhengig av merke og modell. Å gjenoppbygge en bil, må du profesjonelt nivå mekaniker ferdigheter, og skal forstå strukturen i en bil. Men hvis restaureringen er først og fremst kosmetiske, kan du være en komplett nybegynner.
4

Inspiser bilen i detalj og skrive ned alt bilen trenger. Gå rundt bilen og noter manglende deler, soliditeten i strukturen, motor, gulvbord, møbeltrekk, kropp, dekk, styring og vinduer. Hvis du ikke er kjent nok til å vite hvilke deler som mangler, spør en profesjonell mekaniker for å få hjelp. Dette vil hjelpe deg med å planlegge hvilke deler mest avgjørende, og i hvilken rekkefølge du vil kjøpe dem.
5

Skriv ut en omtrentlig kostnad for hver del av jobben. Note hvilke deler og verktøy er nødvendig at du ikke allerede eier. Besøk en auto deler butikken for å få prisene på hvert verktøy. Forskning relative kostnaden for hver manglende delen ved å henvise til en klassisk bil restaurering manual, spør medlemmene i en klassisk bil restaurering klubb eller besøke lokale Skraphandlere. Disse delene kan være enten veldig billig eller veldig dyrt. Finne delene i Skraphandlere kan ta lengre tid, men vil koste mindre.
6

kjøpe hver brikke eller verktøyet over en periode som budsjettet tillater. Den totale kostnaden for verktøy og deler kan være mellom $ 500 til $ 10.000, avhengig av gjenoppbyggingen. Oppbevar bilen i en stor garasje, om mulig, å holde det ut av elementene.
7

Skriv ut en arbeidsplan for bilen som er realistisk og tilgivende. Utpeke tre til fem timer i løpet av helgen til bilen prosjektet er et rimelig beløp hvis tid for folk flest. Med denne planen, kan du ha en bil bygget i seks til 12 måneder, avhengig av tilstanden sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91445.html

Previous:
Next:

collectible biler