Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1954 Chevy Belair Spesifikasjoner

Chevrolet Bel Air kom på scenen som en av GMs kronjuvelene, spesielt 1954-versjonen som ble lansert som en 1955 modell. The '54 Bel Air hadde elegante og dristige funksjoner, for eksempel en buet frontrute, hette frontlykter, bak-hjulet fender skjørt og fremtredende halefinnene. På den tiden har design out-stil konkurransen. Betraktes som en klassiker samleobjekt bil, roams Bel Air fortsatt motorveiene i dag og vises i mange bilutstillinger og expos. Body Style

1954 Chevy Bel Air kom i to-dørs og firedørs sedan stiler, en elegant sport coupe, en stasjonsvogn og en cabriolet-versjon i coupe design - som alle var bakhjulsdrift. Kroppen maling kom i standard GM farger, med en to-tone versjon. Bilen inneholdt en av de største bagasjerommet bagasjerommene på den tiden. Den 115-tommers bred akselavstand gjort for en romslig personbil interiør. Full-lengde foran og bak krom støtfangere kom som standard utstyr. Bilen veide £ 3218., Med alternativer som er installert. Totalt tilbys Chevy 17 karosserivarianter for Bel Air.
Engine

1954 Chevrolet Bel Air fulgte lager med en "Blue Flame" in-line rekkesekser -sylindret motor laget av støpejern, som var Chevrolet mektigste motor på den tiden. Med en 235,5 kubikk-tommers fortrengning, leverte motoren 115 hestekrefter ved 3700 rpm. Den komprimering var 7.5:1. Veivakselen hadde fire viktigste bærende caps, i tillegg til solide, justerbare ventil løftere i hodet. Topplokket inneholdt 12 ventiler, designet i over-head-ventil arrangement. To bensin forgassere var tilgjengelig: en-fat Rochester BC, 70007200 modell, og ett fat Carter, modell 2102S

Engine Options

. 1954 Chevy Bel Air hadde en valgfri in-line Blue Flame seks-sylindret motor med 235,5 kubikk-tommers forskyvning som hadde hydrauliske løftere i stedet for de solide løftere, gir det en liten boost til 125 hestekrefter. Kort tid senere, og tilgjengelig som en ettermarkedet alternativ, ble en 283 kubikk-tommers V-8 liten blokk motor tilgjengelig. Den nye V-8 motor hadde Ramjet innsprøytning, som leverte en hestekrefter for hver kubikk tomme av motorens slagvolum.
Transmission and Differential

1954 Chevrolet Bel Air hadde en standard tre-trinns automatgirkasse Powerglide girkasse, med en kolonne shifter og Dashbordmontert utvalg indikator. Drivverket kom i ett stykke design, utstyrt med to universalledd. Den endelige stasjonen, var bakenden girutveksling 3.7:1 for aksjen differensial, som gjorde det en rask bil til tross for sin tunge kroppsvekt.
Produksjon

En total av 1.151.186 1954 Chevy modeller ble produsert. Den sedan-modellen ble den mest populære bilen valg, sto for mer enn 392 000 produsert og solgt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91367.html

Previous:
Next:

collectible biler