Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter en 68 Mustang

Ford startet produksjonen av Mustang i 1964. Den modell 1968 inneholdt mange endringer, inkludert et nytt større motor. Kroppen ble bredere for å imøtekomme den nye motoren og små endringer i interiøret. Mustang produserte flere forskjellige versjoner i 1968 inkludert ShelbyGT500KR og California spesielt. Bestem bestemt stil før du begynner på restaurering av Mustang. Du trenger
Location for restaurering
1968 Mustang deler som trengs
Verktøy som trengs
Vis flere instruksjoner
Velge en Mustang
en

inspisere kroppen av 1968 Mustang helt. Sett den på en heis og inspisere understell. Mustangs er utsatt for rust, og hvis understellet er svampete og myk vil det være mye metallarbeider kreves for restaurering. Spør hvordan kjøretøyet har blitt lagret og brukt.
2

Inspiser interiøret i bilen. Finn ut om alle deler er originale til bilen og hvilken tilstand de er i. Start motoren. Ta en prøvetur. Bestem hvilke deler må byttes ut eller repareres.
3

Få VIN og kjøre en historie for å finne ut om bilen kan ha noen skjulte skader som følge av en ulykke.

Gjenopprette Body
4

Velg en del av kroppen til å begynne restaurering. Ta bilder som er demontert. Plasser noen små deler og biter i poser som tetning. Marker poser med hvor deler ble hentet fra.
5

Fjern rust, degrease og reparere kroppen etter behov. Noen kroppsdeler må byttes ut som de er for skadet med rust som skal repareres.
6

Finn kroppsdeler for en 1968 Mustang som trengs. Utnytte swap møter, elektroniske kilder eller lokale muskel bil grupper for å finne elementene du trenger.
7

Monter den delen av bilen. Bruk bildene tidligere tatt for veiledning etter behov. Demontere den neste delen og gjenta prosessen til Mustang kroppen har blitt fullstendig restaurert.
Gjenopprette Motor og Interiør
8

Bestem bestemt stil av motoren. Bestem hvilke deler må byttes ut eller repareres. Rådfør deg med en mekaniker som trengs. Fastslå om noen andre systemer som bremser eller elektriske systemer må repareres eller erstattes. Finn aktuelle delene som trengs.
9

ut om den nåværende interiøret er opprinnelige. Bestem hva som må byttes ut, og hva som kan repareres. Kontakt en lokal profesjonell for reparasjon innvendige overflater hvis ønskelig. Disse elementene kan kreve spesielle verktøy og kompetanse for restaurering. Rengjør innsiden når reparasjonen er fullført.
10

Velg en utvendig farge passer til en 1968 Mustang. Leie en profesjonell maler for å fullføre den eksterne restaurering

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91261.html

Previous:
Next:

collectible biler