Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1976 Monte Carlo Specs

The Monte Carlo ble introdusert av Chevrolet i 1970 som en rimelig personlig luksus bil som kom i en to-dørs coupé-modellen. Monte Carlo kom godt utstyrt, men var tilgjengelig med en rekke alternativer som kan være skreddersydd til kjøperens valg. Monte Carlo ble fullstendig redesignet for 1973 årsmodell, og med unntak av noen mindre endringer som for eksempel tillegg av rektangulære hovedlys i 1976, vil denne stilen vare til den helt nye og mindre 1978-modellene ble introdusert. Motorer og mekanisk

Standarden Motoren var Chevrolets 305 kubikk tomme V-8 med en to-barrel forgasseren. Denne motoren hadde en effekt på 140 hestekrefter. Valgfritt motorer startet med 350-kubikk-tommers motor som hadde 145 hestekrefter med en to-barrel forgasseren og 165 hestekrefter med en fire-barrel forgasseren. Til slutt, var en 400-kubikk-tommers motor valgfritt med en effekt på 175 hestekrefter med en fire-barrel forgasseren. Alle motorene kom med bare én overføring, GMs turbo-Hydramatic. Det nye elektroniske tenningssystem brukt i 1976 Monte Carlo utvidet serviceintervall av tennplugger fra 6000 miles i 1975 til 22.500 miles.
Utvendig Mål

1976 Monte Carlo var 212,7 inches i lengde. Bredden var 77,6 inches. Foran slitebanen bredden var 61,9 inches, mens den bakre slitebanen bredden var 60,7 inches. Høyden når lastet med passasjerer og last var 52,7 inches. Akselavstanden var 116 inches. Den maksimale brukbare bagasjeplass i bagasjerommet var 14,7 kubikkfot. Standard hjulstørrelse var 15 inches med 7 inches.
Options

1976 Monte Carlo kan bestilles med air condition, elektriske vinduer, strøm sluser kraft seks-veis førersete og en kraft koffertlokk utgivelse mot pristillegg. Andre alternativer var to fjernstyrte sport speil, makt himmel tak (soltak) og en tilt ratt. En AM radio var valgfritt, samt en AM-FM stereo og en åtte-spors kassettspiller. Alle radioene kom standard med en antenne som var innebygd i frontruten. Deluxe hjulkapsler var tilgjengelig på ekstra kostnad, samt ledning hjulkapsler, rally hjul, og turbinhjul. Flere mekaniske alternativer var også tilgjengelig, for eksempel heavy-duty fjæring, doble horn, og en motorvei akselavstand som ble anbefalt for eiere som krysset motorveier ofte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91354.html

Previous:
Next:

collectible biler