Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1937 Ford Spesifikasjoner

The 1937 Ford var på ingen måte et mekanisk vidunder, selv om dens flat V-8 var på den tiden kanskje den beste motoren i en masseprodusert bil. Likevel var Henry Ford motvillige til å gjøre teknologiske fremskritt og fortsatte å bruke utdaterte Model T chassis mekaniske komponenter. Den spesielle naturen i 1937 Ford var imidlertid sin styling. Den europeiske stil Lincoln-Zephyr opprettet av Henry sønn, Edsel, og designer ET "Bob" Gregorie sterkt påvirket standard Ford linje. Styling

Kanskje unikt aspekt av 1937 Ford var Edsel Ford og Gregorie beslutning om å integrere frontlykter inn foran fendere. Det satte standarden for alle amerikanske biler og ble vanlig i etterkrigstiden. Ford slapp av Art Deco-inspirerte æra av bildesign med sin feiende, dristige linjer som fanget essensen av 1930-tallet arkitektur, som for eksempel Chrysler Building. I stedet valgte Ford for den industrielle utseendet av flate karosserideler, fender linjer strømmer inn i beltline, en raket frontruten og en delikat forkrommet grill strømmer tilbake som om bilen var alltid i bevegelse. Ford holdt pyntelister til et minimum. Tre modeller var tilgjengelig: 74 V-8 Series 60, den 78 V-8 85 DeLuxe-serien og 78 V-8 85 Standard Series. De "60" og "85" betegnelser identifisert bilens hestekrefter
modeller

60-serien kom i fem modeller:. Five-Window Coupe, Fordor Sedan, Fordor touring Sedan, Tudor Sedan og Tudor Touring Sedan. Den 85 DeLuxe-serien kom i 14 modeller: Cabriolet, Club Cabriolet, Club Coupe, Convertible Sedan, Fem-Window Coupe, Deluxe Sedan, Fordor Sedan, Fordor Tour Sedan, Phaeton, Roadster, Sedan, Tudor Sedan, Tudor Touring Sedan og alle -ny stasjonsvogn. Den 85 Standard Series inneholdt Fem-Window Coupe, Fordor Sedan, Fordor Touring Sedan, Tudor Sedan og Tudor Touring Sedan.
Under the Hood

Ford 85 modeller inneholdt en 221-kubikk-tommers flat V-8 motor med en 6.12-til-en kompresjon, noe som genererte 85 hestekrefter. Den 60-serien tilbudt en 136-kubikk-tommers V-8 med en 6,3-til-1 komprimering, som utviklet 60 hestekrefter. Ford forbedret avkjøling ved å føre vann-pumpe til bunnen av motor-og vann-utløp til sentrum av topplokkene. Begge motorene leveres drivstoff gjennom en single-fat Stromberg forgasser. Forgasseren var en forbedring over de 1936 modellene. De 85-serien tjent 17 mpg i byen og 21 mpg på motorveien, mens 60-serien fått 22/27 mpg, henholdsvis.
Chassis

Alle Ford modeller satt på en 112-tommers akselavstand, med en 55,5-tommer foran slitebanen bredde og en 58,25-tommers bakre slitebanen bredde. Ford beholdt den gamle skolen solid I-Beam aksel og tverrgående bladfjærer som hadde tjent Fords siden 1909. Men en uavhengig fjæring polstret foran. Akselen var en trekvart flytende type med spiral bevel. Den 60-serien hadde en 4.44-til-en girutveksling, og 85-serien fikk 3.76-til-en girutveksling. Steering kom fra en orm-og-roller system. En antikvert bremsesystem, selv etter 1937 standarder, besto av all-wheel 12-tommers ekspanderende mechanicals, som var en annen etterlevning fra Model T. All 1937 Fords syklet på 16-tommers stålfelger, og drivstofftank holdt 14 liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91175.html

Previous:
Next:

collectible biler