Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik gjenoppretter en Collector Car

Gjenopprette en samler bil, det være seg en muskel bil eller en eksotisk, vil kreve enorm forberedelse, arbeid og kommanderende dyktighet med bil mekanikk. Gjenopprette kroppen og maling er bare begynnelsen, som en sann restaurering prosjektet "innebærer retur bilen til så mye av sin opprinnelige prakt som mulig", ifølge nettstedet Restore Cars Fast. Dette inkluderer iboende motoren og komponenter, samt jakt ned eventuelle uvanlige deler eller tilbehør som gjør din solfangeren bil akkurat det. Du trenger
Tilgang til elektrisitet
Full spekter av automotive verktøy
Engine heise
MIG sveiser
Stor inngjerdet arbeidsområdet
Stor luftkompressor
Auto lift (hendig, men ikke påkrevd)
Re-møbeltrekk kit
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en samler bil med så lite skade som mulig. Velg et kjøretøy i henhold til kvalitet og originalitet av komponentene. Jo mer skade bilen din har, jo mer arbeid du må gjøre. Noen deler som ikke er originale på solfangeren bilen når du kjøper den må byttes ut med deler som opprinnelig hadde leveres som standard på bilen. Dette betyr at de er nødt til å bli oppsøkt, kjøpt og restaurert, noe som kan være spesielt tidkrevende og kostbart, avhengig av sjeldenhet av dere kjøretøyet.
2

Detalj en plan og lage en oversikt over alle deler og komponenter av din solfangeren bilen før du starter gjenopprettingsprosessen. Lage separate lister for de delene som er i god stand, de som trenger restaurering og de som må kjøpes. Ta med en liste over verktøy og utstyr du trenger for hver komponent.
3

Begynn med en komplett rive-ned etter planleggingsstadiet. Legg delene til listene som de blir synlig i løpet av rive-ned og organisere alt i en detaljert og systematisk måte. Vær spesielt oppmerksom på hvordan du oppbevarer deler og i hvilken rekkefølge de til slutt vil bli reinstallert.
4

Clean alt grundig. Stripp komponenter av smuss, fett og rust, eller andre korrosive materialer som følger med deler av solfangeren bil, bruke kjemiske bånd løsemidler, Sanders og kverner. Reparere metalldeler individuelt. Noen av komponentene kan måtte sveises, avhengig av tilstanden deres. Erstatte bilens paneler når rengjøring og reparasjon fase er avsluttet.
5

gjenoppbygge og installere motoren og andre komponenter, for eksempel drivakselen, girkasse, aksler, radiator, forgasser, starter og dynamo , for å nevne noen. Å installere de store og tunge komponenter inn i deg solfangeren bil, bruke en motor heise. Kjøpe noen komponenter hvis noen du har ikke salvageable.
6

Prime og male paneler og utvendige komponenter av din solfangeren bil i henhold til opprinnelig design. Krom metall komponenter, for eksempel dørtrekk, håndtak og emblemer. Sand bort noen løper og nips i maling jobb, ved hjelp av 600 - til 2500-sandpapir. Sammensatte og polere bilen for å beskytte maling jobb, og alltid bruke kvalitetsprodukter.
7

Rewire eventuelle originale elektriske komponenter, inkludert frontlykter og baklykter. Fest støtfangere, reparere eller erstatte eventuelle ødelagte vinduer og speil, og fest eventuelle stilistiske tilbehør.
8

Gjenopprett interiøret i din solfangeren bil for å fullføre prosjektet. Sørg for at du vet hva farger og stoffer var på den opprinnelige modellen av bilen. Erstatt konsollen og interiør samt interiør tepper eller gulv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91294.html

Previous:
Next:

collectible biler