Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Panorama soltak Sikkerhet

Et panorama soltak gir et større visningsområde enn en standard soltak . Denne økte visningsområde tillater ikke bare fører og forsetepassasjer å ha utsikt til himmelen , men baksetepassasjerene også. Funksjoner

Et panorama soltak er tilgjengelig i flere stiler. Den kan være helt fast eller har betjenbare paneler. Det er mulig å kombinere en fast og en operabel panel i samme soltak . Et panorama soltak kan være helt gjennomsiktig eller ugjennomsiktig .
Safety

Fordi sikkerhet er en bekymring for noen del av et kjøretøy , er et panorama soltak en gjennomsiktig enkelt lag av glass som har blitt behandlet for styrke og holdbarhet - vanligvis ved å være herdet eller laminert . DuPont produserer Spallshield , en plast kompositt brukes til å behandle soltak at selskapet sier kan gi åtte ganger mer ytelse under påvirkning samtidig redusere soltak vekt med opptil 30 prosent . Den Spallshield kompositt er utformet for å holde glasskår på plass hvis glasset knuses .
Installasjon

Installasjonen av en panorama soltak , eller noen soltak for den saks skyld , er best overlatt til fagfolk. Et panorama soltak kan ofte bestilles som ekstrautstyr på en ny bil . Hvis du ikke kan bestille en takluke for bilen din, kan ettermarkedet soltak bli installert på de fleste tilbehør butikker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97981.html

Previous:
Next:

soltak