Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Slik installerer en Hollandia Soltak

Å ha et soltak som en del av bilen din kan du få ekstra lys inne i førerhuset og oppleve friluft rushing gjennom bilen som du cruise nedover motorveien. Kjøpe en bil med en soltak kan være dyrt, men det er mulig å installere et soltak selv etter at du kjøper bilen. Den Hollandia soltak er en modell som du kan kjøpe og installere på kjøretøyet i en ettermiddag med ledig tid. Du trenger
Syl
Tape
Elektrisk drill
saks
Knife
Strøm så
Monteringsskruer
Vis flere instruksjoner

1

Plasser trimshell på taket på innsiden av bilen der du vil soltaket skal plasseres. Sett syl gjennom spotmarkedet "Reference Point B" slik at den stikker gjennom taket på bilen. Legg papiret mal på utsiden slik at "Reference Point B" er på linje med syl og tape malen ned. Fjern syl.
2

Bruk bormaskin og en 5-mm til å bore tre hull gjennom taket på de punktene som er merket på papiret mal.
3

Klipp ut interiøret mal fra pappesken enheten ble levert i. Bruk drillen til å skru inn skruer i gjennom de merkede hull for å feste interiøret malen til taket, fôr opp "Reference Point B" med hull igjen fra syl. Bruk kniven til å kutte headliner rundt malen og fjerne den delen av headliner sammen med noen isolasjonsmateriale inne.
4

Bruk elektrisk sag til å kutte ut en del av bilens tak. Følge retningslinjene på papiret malen på toppen av taket. Fjern delen når kappingen er ferdig, og du bør ha en klar passasje til interiøret i bilen. Påfør soltak i åpningen.
5

Fest den fremre delen av klemmen rammen til forsiden av soltaket og løft den opp slik den er i flukt med taket. Sett festeskruene i midten hullene i braketten ramme, etterfulgt av fronten da den bakre.
6

Koble den røde kabelen som kommer fra soltaket til den positive batteripolen på bilen din. Koble den røde og sorte ledningen til den positive terminalen på biler tenningslåsen og koble den grønne ledningen til et bart stykke metall for å lage en bakken.
7

Plasser motor og kontrollenhet i åpningen på forsiden av soltaket. Skyv spline av motorakselen inn den eksponerte tannhjul. Når motoren er på plass, plasserer trimshell over motoren og klemmen ramme og montere den ved å sette inn skruer i hullene på forsiden og baksiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97991.html

Previous:
Next:

soltak