Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hvordan erstatte Soltak Weatherstrip

Soltak weatherstripping forhindrer vannlekkasje inn i bilens interiør. Den forsegler og beskytter glass eller metall soltak, uten den, står bilen interiør utsatt for vann flekker. Når weatherstripping forringer eller bryter ned, erstatte den for å sikre kontinuerlig beskyttelse. Sprekker dannes inne i gummi etter måneder med eksponering for elementene. Skifte denne delen tar bedre del av en time og krever ingen spesielle ferdigheter. Du trenger
tang eller skrutrekker
Towel
Auto renere
Aceton
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen i et skjermet område som en garasje. Åpne soltaket.
2

Fjern metall retainer klippene holder soltaket weatherstrip på plass, med en skrutrekker eller tang. De fleste soltak bruke to retainer klipp for å sikre weatherstripping på plass.
3

Trekk weatherstripping ut av sporet, fjerner det fra soltaket.
4

Rengjør innsiden groove som holdt weatherstripping med et håndkle og auto renere. Påfør aceton eller en degrease agent for å fjerne gjenstridige fett.
5

Sett den nye weatherstrip inn i samme sporet langs utsiden av soltaket. Skyv tynnere kanten inn i sporet kanalen i den ene enden, og deretter arbeide rundt kanten av soltaket, trykke på weatherstrip inn i kanalen som du går.
6

Trykk festeklipsen på plass over weatherstrip og knipse kantene under kanten av soltaket å holde weatherstrip på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97975.html

Previous:
Next:

soltak