Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hva Er ASC Button For i en PT Cruiser

Din Chrysler Pt Cruiser;? Avhengig av året, kunne ha vært utstyrt med mange ulike alternativer som et soltak, lettmetallfelger eller en premie stereoanlegg. Hvis du skulle parkere Pt Cruiser ved siden av hverandre og sammenligne de ulike alternativene, kan du finne at din har en ekstra knapp over den andre, eller en litt annerledes interiør. Vanligvis hvis du har en soltak du vil anta det kom fra fabrikken, og vil bruke lager kontroller, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen Pt Cruisers har en enkelt kortvarig knapp mellom kart lysene som du skyver forover eller bakover for å betjene soltaket. Andre som din, har en fire knappen bytter mellom kart lysene som fungerer og ser annerledes aksjen bryter. The Switch

soltak har fire knapper: tett, åpen, vent og stigende. Lukk og åpne er ganske selvforklarende og vent brukes til å løfte soltaket opp på baksiden for en liten ventil. Hvis du trykker og holder ventilen knappen glasset vil sakte heve og låse seg på plass. Bare trykke nær å senke og klinke soltaket. ASC er en ekstra funksjon på soltak din som gjør at soltaket å stenge når du plasserer tenningen i "Off" posisjon. Når funksjonen er slått av, vil soltaket forbli åpnet når bilen er slått av.
Aktivere og deaktivere

Så du trenger ikke å huske å stenge soltaket hver gang du parkerer bilen, er den beste ideen å ha denne funksjonen. Med tenningsnøkkelen på utføre en full syklus av soltaket, vil dette sørge for at det er i riktig justering og vil være problemfri. Når soltaket lukker utføre en full vent syklus og la soltaket lukket. Trykk og hold stigende knappen, skal knappen liker grønt. Åpne soltaket og slå av tenningen, bør soltaket nå lukker du låsen av seg selv. Når som helst du ønsker å deaktivere den automatiske tett funksjonen bare trykk og hold knappen til det grønne lyset slås av.
Trouble Lett

Du kan være eller på et tidspunkt vil oppleve stigende knappen blinker rødt. Hva dette betyr er bilen tett funksjonen kan ikke fungere eller er det en feil et sted med soltak. De fleste ganger hvis du utfører en full syklus av soltaket lyset slukkes. Hvis dette ikke fungerer, eller hvis ikke soltaket fungerer som den skal så det må repareres.
Soltak

soltak er faktisk en etter at markedet soltak som ble produsert av amerikanske Spesialitet Bil, tidligere kjent som amerikansk Soltak Corporation. Dette kan høres bisarre fordi du kan være den første og eneste eier av din PT Cruiser, men det er sannheten. På et tidspunkt Chrysler outsourcet for soltaket og soltak kontroll, eller forhandleren outsourcet for en etter-markedet soltak før Pt Cruiser ble solgt. Det kan være lurt å ta kontakt med forhandleren med kjøretøyet identifikasjonsnummer for å finne ut detaljene av soltaket og eventuelle alternativer for reparasjon, dersom nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97993.html

Previous:
Next: No

soltak