Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hva er et panorama soltak ?

Soltak har vært en populær oppgradering alternativ i biler i flere tiår , slik at bilistene å få ekstra lys og frisk luft inn i hytta uten å ha vinduene åpne . Panoramautsikt soltak er en nyere bil perk , og er omtalt på mange topp- end biler . Definisjon

I enkleste form , er et panorama soltak et stort soltak som dekker hele taket av et kjøretøy, eller det store flertallet av det. Det er betydelig større enn en tradisjonell soltak , og kan være farget eller klar.
Funksjon

Panoramic soltak er laget av enten en solid panel av glass eller flere paneler. Når føreren åpner tak, blir det enkelt- paneltype ganske enkelt å skyve mot baksiden av kjøretøyet. I den andre versjon , blir de multiple paneler stable på hverandre til baksiden av takåpningen . I motsetning til tradisjonelle soltak , ikke en panorama soltak ikke forsvinne inn i bilens tak , så det er ikke tilstrekkelig rom.
Bilder tilgjengelige modeller

Panoramic soltak er ofte funnet på europeiske luksusbiler som Maybach , men er også blitt utbredt blant nordamerikanske biler som Pontiac G6 , Malibu Maxx og Cadillac SRX SUV. De kan være en etter - markedet add -on for noen andre biler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97980.html

Previous:
Next:

soltak