Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hvordan justere en Soltak

Hvis du bare tok besittelse av et kjøretøy med en soltak og ikke vet hvordan du skal justere den, følge en grunnleggende formel for å drive og justere vinduet. En soltak trekkes inn i en bolig i mellom taket av bilens interiør og taket av bilen. Noen soltak åpninger inkluderer en tilt justering der taket glass kan vippes opp for å tillate luftsirkulasjon uten retracting. Mens hver auto maker legger kontrollene for soltaket på forskjellige steder, alle opererer på de samme grunnleggende prinsipp. Instruksjoner
en

sitte i førersetet av bilen. Slå opp til kuppelen lys nær fronten av taket. Finn push brytere, ringer eller spaker med soltak ikon eller bokstaver. Hvis ikke på taket i nærheten av dome lys, se til venstre side av rattet eller i nærheten av varme og air condition kontrollene.
2

Snu bilen tenningsnøkkelen til nøytral posisjon. Trykk trykkspaken, oppringt eller switch og eksperimentere med innstillingene. Lær bryteren som trekker taket vindu og innstillingen for å lukke vinduet, men vippe soltaket så det lar luft strømme.
3

Trykk på bryteren og la vinduet for å begynne å trekke men trykket halvveis gjennom dementi. Begynne å justere soltaket vinduet til ønsket innstilling.
4

Trykk på bryteren for å vippe soltaket i vinkel og stoppe halvveis gjennom tilt å tilpasse seg en tilpasset nivå av åpningen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97985.html

Previous:
Next:

soltak