Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Slik installerer du et Soltak i en Mini Cooper

The Mini Cooper er en liten bil som er relativt lett å kjøle med ekstern luftstrøm på grunn av sin størrelse. Som et alternativ til luftkondisjonering, kan bilen skal kjøles med vinduene rullet ned og en åpen heves, slik at vinden for å senke temperaturen av kjøretøyets indre. Soltaket kan også tillate sollys inn i bilen. Men hvis Mini Cooper ble produsert uten soltak, er det fortsatt muligheter for å installere en, inkludert installasjon av en takluke hjemme med litt tid og en ettermarkedet soltak monteringssett. Du trenger
Non-permanent fin spiss markør
Målebånd
Barberblad
Saber så
Drill
Drill bits
Skrutrekkere
Vis mer Instruksjoner
en

Vurdere Mini Cooper tak og dens evne til å opprettholde installasjon av en takluke ved å inspisere innsiden og utsiden av taket. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle lysarmaturer eller ledninger som kan befinne seg i det området du har tenkt å installere soltaket. Mini Cooper brukerhåndboken kan ha et diagram av taket, som kan være nyttig, men en soltak monteringssett kan også være tilpasset designet for Mini Cooper. Mål tilgjengelig område med målebåndet.
2

Velg og kjøpe et soltak monteringssett for Mini Cooper, en prioritering av et kit som er spesielt designet for Mini Cooper og alternativt en generell bruk soltak, valgt i henhold til størrelsen på taket av din Mini Cooper og området tilgjengelig for soltak installasjon.
3

Forbered taket av Mini Cooper ved å kartlegge installasjonen området ved hjelp soltak mal i monteringssettet. Trace omrisset av soltak mal med et ikke-permanent penn. Forberede for installasjon ved å koble batteripolene, forebygge sjokk i tilfelle du utilsiktet skjære gjennom en ledning under installasjonen.
4

Bor hull rundt omrisset du spores på Cooper tak. Bruk boret hull for å starte sagen og deretter så langs sporet disposisjon. Kjør sagen rundt kanten av hullet du kutte for å sikre at eventuelle skarpe kanter er trimmet bort.
5

Razor kutte headliner av Mini Cooper med små slag av barberblad, i motsetning til saging av handlinger, som kan rive headliner bort fra hullet. Razor kutte over hullet flere ganger for å være sikker på at hullet er pent trimmet. Fjern og kast lampen.
6

Installer rammene av soltaket i hullet du kutte i taket av Mini Cooper. Sjekk for en tettsittende og sikker passform og deretter installere molding, de Styrofoam innstikk og ringen som vil holde soltaket er glass.
7

Installer glasset inne i rammen av soltak, gjøre visse glasset vil klinke skikkelig og at det passer godt innsiden av rammen.
8

Avinstaller soltaket ned til cut hull og sted tetningslister innsiden av takluke hullet. Bruk drivning å fylle eventuelle hull mellom tetningslister og rammene. Plasser alle de soltak Installation Kit deler tilbake i hullet og stram det ferdige soltak med skrutrekkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97992.html

Previous:
Next:

soltak