Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hvordan installerer jeg en elektrisk soltak?

Installere en elektrisk soltak er litt som å ha det beste av både hardtop og soft-top eller konvertible verdener. Med en elektrisk soltak, har du fordelen av trykknapp åpne og lukke. Du har også intakt takkonstruksjonen og fire hjørne tak innleggene, noe som er mer beskyttende enn en ren cabriolet med ingen poster beskyttelse, og det er fortsatt åpne taket ventilasjon, konvertible følelse. Installere en elektrisk soltak er en større utfordring enn andre utvendige endringer. Du klipper et hull i taket, tetting helt og ledninger i kraft til det nye taket. Du trenger
Soltak kit med diagrammer, Marker
Målebånd
Scratch syl, File
Plastic nal
Metal klipp
Powered metall skjær
Batteridrevet skrutrekker med # 2 Phillips skrutrekker bit
2-tommers maskeringstape
Metal primer
Headliner materiale og lim
Vis flere instruksjoner
en

Finn og plassere soltaket fra innsiden av bilen. Hev interiør hodet skuffen, brukes malen til å spore formen på headliner, på plass mot headliner 4 inches fra frontruten. Unngå hindringer som for eksempel tak kryss medlemmer. Bruk scratch syl å rote et hull gjennom headliner, på den markerte midten av hodet skuffen. Skyv syl hardt nok til å gjøre en merkbar utvekst i metall tak panel.
2 Pass på å unngå ledningene i taket.

Fjern headliner bord fra taket innvendig. Mål av taket fra utsiden for å finne taket senterlinje. Mål og merk foran cut linje 1 ¼ inches foran utstikket du i taket utvendig.
3

Linje opp vedlagte taket mal senterlinje til senterlinje på taket av kjøretøyet. Tape malen for å sikre den mens du bruker 2-tommers maskeringstape til cut-linjen. Bruk scratch syl til å lage en forrett hull, 2 inches inne i linjen, for metallsaks å starte kuttet, og bruk deretter drevet metall sakser til å klippe ut taket metall. Fil cut-linjen fri for metall grader.
4 Soltaket bør være en tett passform, men ikke så stramt at du må slå den på plass.

Løft soltak i snittet for å se hvordan det passer. Gjør alle nødvendige justeringer av kuttet. Fjern soltak og bruke metall primer til kuttet. Rengjør undersiden av vinduet kit hovedrammen og gjelder headliner lim på innsiden av det.
5

Sett soltak i forberedt åpning, clearing motorfeste av metallet kanten. Hook klemringen over motorens braketten fra innsiden av taket. Referere til skruen sekvensen på install mal og hånd-skruene i angitt rekkefølge for å hindre trosse en snitt-kanten. Med batteridrevet skrutrekker for å stramme skruene på plass.
6 Squeegees, brukt riktig, vil ikke etterlate striper eller smøre merker.

Vask bort overflødig fugemasse som vil bli presset ut når du strammer skruene. Rengjør også taket og soltak glass med nalen. Følg vedlagte instruksjoner om å flytte kuppelen lys og å kable i soltak-bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97989.html

Previous:
Next:

soltak