Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Automobile Soltak Installasjon

På en varm dag, kan en takluke i bilen gir en behagelig, kjølig bris. Imidlertid er ikke alle biler produsert med soltak som standard alternativ, så noen auto eiere velger å installere dem på sine egne som en ettermarkedet tilbehør. Med litt tid, tålmodighet og riktig verktøy, kan gjør-det-yourselfer installere en ikke-motorisert soltak på de fleste biler er hva du trenger
Non-permanent fin spiss markør
Målebånd
Barberblad
Saber så
Drill
Drill bits
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere muligheten av kjøretøyet for å opprettholde et soltak installasjon ved første behandlingen av kjøretøyets tak fra innsiden og utsiden. Sjekk plassering av ledninger og lysarmaturer og vurdere om de vil være i veien for soltaket, og hvis de kan trygt flyttes. Ta en titt på bilens brukerhåndbok for eventuelle diagrammer som kan hjelpe deg å plassere soltaket.
2

Kjøp et soltak kit som er spesielt utviklet for bilen din, eller en generell bruk soltak som er passende størrelse for ditt kjøretøy.
3

Mål området tilgjengelig for soltak installasjon, bruk malen i soltak monteringssett. Marker området med ikke-permanent penn. Ta terminalene fra batteriet for å hindre støt i tilfelle du skjære gjennom en ledning.
4

Skjær åpningen i bilens tak med sagen, nøye følge de anbefalte kutte linjer fra soltak mal kit. Start skjæring ved å bore hull langs cut-linjen, og deretter sette sagen i hullene for å begynne å kutte. Når hullet er kuttet, være sikker på å gå over hullet, trimming bort noen rufsete stykker som kan stikker ut.
5

Skjær inn i headliner på bilen din med barberblad. Pass på å unngå "saging" med barberblad, istedenfor å skjære gjennom små porsjoner av gangen og, om nødvendig, å gå over kuttene flere ganger.
6

Place de indre og ytre rammer av soltak monteringssett i hullet du har klippet i bilens tak, og pass på at de tar på en tettsittende passform uten knekking eller bukker. Deretter plasserer trim molding innsiden av rammene, sammen med Styrofoam innstikk og flat ring som vil holde glasset.
7

Plasser soltak glass inne i flat ring av soltak ramme, sjekke låsingen av glasset og den faktiske tilpasning av den totale installasjonen.
8

Fjern soltak glass og demontere settet ned til rammene, slik at du kan plassere tetningslister rundt kuttet hull under rammene. Fyll noe plass mellom tetningslister og rammene med drivning og installere settet, denne gangen stramme skruene til settet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97987.html

Previous:
Next:

soltak