Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Slik Seal en Soltak permanent

Selv om mange anser soltak å være en luksus, disse high-end-tilbehør har noen ulemper. For noen uheldige bileiere, soltak er en kilde til kald luft utkast, vannlekkasje og kjørestøy. Heldigvis for de som er lei av sine bilens soltak, det er en løsning. Soltak kan bli permanent forseglet med relativt lys innsats. Du trenger:
Marker eller stift
Båndsag
Mask
Hansker
Målebånd
meisel eller Wedge
Tenger
skrutrekker
Sveising pistol

Vis flere instruksjoner
en

gå til en lokal søppelplass og finne en bil som er en lignende merke og modell til din. Hvis du ikke finner en kompatibel kjøretøy, i det minste sørge for at bilen du velger har et tak med sammenlignbare konturene til din egen.
2

Mål dimensjonene på bilens soltak og ta dem. Deretter bruker du en markør eller stift å markere disse dimensjonene på et jevnt, flatt område på søppelplass bilens tak.
3

Bruk et band så å klippe ut et soltak-sized plassen fra søppelplass bilens tak. Vær sikker på at du har på deg en maske, hansker og tykke klær.
4

Åpne bilens panser, finne bilens batteri og koble fra batteriets ledninger fra bilen ved hjelp av en tang.

5

Åpne soltaket. Du vil se en wire dukker opp fra under bilens tak-fôr. Koble den fra soltaket.
6

Stikk en meisel eller kile bak soltak er foring og lirke den ut av soltaket. Skrell alle av foring av.
7

Finn skruene som kobler den bevegelige delen av soltaket på taket av bilen. Skru dem med en skrutrekker. Fjern soltaket er bevegelige delen, og trekk den statiske delen av soltak oppover, løfte det vekk fra bilens tak.
8

Linje åpningen i bilens tak (der soltaket pleide å være) med loddetinn. Gjør det samme på den delen av søppelplass bil som du kutter vekk. Sveis metallplaten fra søppelplass bilen til bilens tak med en sveise pistol. Sørg for å ha tilstrekkelig beskyttelse og følge alle retningslinjene for sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97984.html

Previous:
Next:

soltak