Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Slik installerer en Soltak på en Jeep Wrangler

Når du tenker på en Jeep Wrangler, tanker om off-road kjøring, store dekk, friluft, ingen dører og myke topp tak kommer til tankene. Men flere og flere Wrangler eiere ønsker å kombinere den robuste utseende av en Jeep med barnestol tilbys av andre biler, inkludert soltak. Jeep hardtops har nå en soltak alternativ som gir et mål på trygghet, sikkerhet og oppgradert utseende uten å miste utsikt og åpenhet synonymt med en Jeep Wrangler. Du kan installere den todelte hardtop med en soltak ganske lett og være på vei på kort tid. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Weatherstripping
Wrangler hardtop kit med soltak
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og åpne panseret . Fjern den negative batteriet kabelen og lukk panseret.
2

Fjern Jeep Wrangler soft top, om nødvendig. Åpne Wrangler hardtop kit og verifisere at produsenten lukket og tapet ned vinduet.
3

Åpne bakluken og senke den bakre delen av hardtop i de bakre kanalene på siden av Jeep. Lukk bakluken for å sikre at hardtop er satt i rammen riktig. Hvis bakluken ikke lukker, fjern hardtop og still den på kanalene.
4

Sett inn de seks 5/18-inch bolter i skiver og legg dem i skruehullene på innsiden av Hardtop.
5

Plasser peke plater under hvert bolten og stram til med Phillips-skrutrekker. Ta av tapen på baksiden vinduet på hardtop.
6

Løft og senk hardtop front stykke mot foran skinnene i Wrangler. Komme inn i Jeep og lås låsene forbinder de fremre og bakre deler av hardtop. Slå opp og sørge for at soltaket er justert og på plass.
7

Påfør weatherstripping langs nedre kant av den bakre delen av hardtop. Følg linjen der bakluken møter den nye hardtop.
8

Åpne panseret og fest den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97990.html

Previous:
Next:

soltak