Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Hvordan Lukk en Power Soltak

En soltak er et vindu på toppen av kjøretøyet som slipper lys og frisk luft inn i bilen . Enkelte soltak kan ikke åpnes eller lukkes , mens andre kan åpnes manuelt ved å skyve vinduet åpent eller lukket langs et spor . Enkelte soltak bruke en elektronisk operasjon der du enten trykke og holde en knapp eller trykk på en knapp for å åpne eller lukke vinduet . Instruksjoner
en

Finn makt soltak knappen i bilens interiør. Som i 2010 Subaru Forester eller 2010 Ford F - 150 FX4 , skal knappen være plassert i nærheten av soltak selv. Hvis kjøretøyet har indirekte lys , se etter knappen mellom eller nær lysene .
2

Skyv soltak knappen forover for å lukke soltaket . I noen biler må du holde knappen inne til soltaket er lukket, mens i andre biler vil du bare å trykke på knappen frem en gang og det vil lukkes.
3

Lukk soltak bare delvis ved å skyve soltak knappen fremover en gang og la gå. Du vil se at soltaket lukker omtrent halvveis . Ikke alle biler tillate deg å gjøre dette , men hvis du har et kjøretøy som 2010 Subaru Forester , vil du være i stand til å lukke soltaket delvis . Å lukke soltaket fullt etter at den har vært åpen halvveis , trykk og hold soltak knappen fremover til vinduet er lukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97979.html

Previous:
Next:

soltak