Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> soltak >> Content

Slik fjerner en Soltak Shield

Du kan fjerne en soltak skjold i et par minutter, kun ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Soltak skjold er også kalt avvisere fordi de avlede vinden som suser over toppen av et kjøretøy mot soltaket åpning. Et åpent soltak er ofte merkbart roligere, og hytta nedenfor er mye mindre vind gang en soltak skjold er installert. Ta av et soltak vindavviser for å erstatte den eller rengjør taket under. Du trenger
Towel (valgfritt)
Phillips skrutrekker (standard medium nr. 2)
Bug og tjære remover (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
1

Åpne soltaket og dørene på fører-side foran og passasjer-side foran på bilen. Kaste et mykt håndkle over rammen strekningen mellom den åpne takluken og åpne døren beskytter lakken mens du jobber.
2

Step på det åpne dørkarmen på førersiden av bilen og søk etter metall klipp holder soltaket vindavviser på plass.
3

Pinch mutteren på undersiden av klippet med den ledige hånden mens du setter tuppen av skrutrekkeren inn i hex skruen på toppen side. Drei skruen mot klokken når du holder den nedre mutteren på plass før de kommer hverandre
4

Ta av mutteren;. Trekke ut skruen og skyv utenfor løsnet metall klipp. Lagre dette vedlegget hardware hvis du har tenkt å installere soltak skjold.
5

Flytt til passasjersiden av bilen og gjenta prosessen for å skru og demontere det andre klippet.
6

Reach opp gjennom soltaket fra innsiden av bilen og løft usikret vindavviser rett opp av taket. Slå den sidelengs for å trekke den ned gjennom soltaket og ut av bilen. Områder i taket som viser gummi rester merker etter fjerning kan rengjøres med en bil bug og tjære remover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/sunroofs/97978.html

Previous:
Next:

soltak