Commercial Intertech P350 Specs

The Commercial Intertech 350 er en hydraulisk pumpe som beveger seg flytende ved hjelp av tannhjul. Denne væske kan bevege seg for sin egen skyld (som beveger seg i en væske fra ett sted til et annet) eller bli brukt i form av hydraulisk kraft, som utnytter bevegelsen av væsken til å bevege seg noe annet, for eksempel en heis. Basic Specs

P350 er laget av solid støpejern, noe som gjør den holdbar. Den kan bare brukes med visse væsker:.

Mineralolje

Vann glycol

Inverter emulsjon

Brann motstandsdyktig væske

350 kan fungere alene eller være festet til en annen pumpe. Denne prosessen kalles slusen, og det øker effekten av både p350 og pumpen til hvilken det er festet, noe som gir fleksibilitet til å bruke to små pumper for to små jobber eller en stor kombinert pumpe for en større jobb.


Displacement

En viktig funksjon av en pumpe er hvor mye væske det kan presse gjennom med hver rotasjon. Jo mer den er i stand til å skyve, jo færre ganger tannhjul må slå hvert minutt. Jo færre ganger det seg, jo mindre motoren slitt og revet.

P350 deplasement er justerbar mellom 21 og 105 cc per tur. Ved å kunne justere forskyvning, kan brukeren sørge for at hans pumping er effektiv, aldri bruker mer strøm enn han trenger.
Speed ​​

Hastigheten er den andre faktor i en pumpens ytelse. Den P350 går mellom 600 omdreininger per minutt og 2400 omdreininger per minutt. Den høyeste forskyvning kombinert med den høyeste hastigheten skaper et maksimalt trykk på 3500 pounds per kvadrattomme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96938.html

Previous:
Next:

hydraulikk