Hvor befinner Tilbud på Påhengsmotorer

Hvis du er ute etter en påhengsmotor for din pontoon båt, sport fiskebåt eller seilbåt, er det noen steder å snu. Det vil være en ganske kostbar kjøp som disse maskinene er ganske avansert, og gode kan koste så mye som $ 25 000 splitter nye. Du kan klippe en stor del av denne kostnaden hvis du kjøper en brukt. Her er noen steder å starte. Du trenger
CarComputerPhone
Vis flere Instruksjoner
Hvor å finne tilbud på Påhengsmotorer
en

Logg deg på Internett og sjekke klassifisert nettsteder som Craigslist, Boattrader.com og selv eBay. Folk selger brukte utenbordsmotorer hele tiden på en stor rabatt. Den eneste haken er at påhengsmotoren kan være behov for reparasjon. Kjøp en med en garanti, eller få en garanti på alle andre utenbordsmotorer du kjøper.
2

Skuring nettsteder som fokuserer kun på påhengsmotor, som Internetoutboards. Dette området har en last av informasjon om emnet, samt hundrevis av utenbordsmotorer som selges under detaljhandel.
3

Søk i gule sider for marinaer og båt forhandlere, så ring og spør om noen leftover utenbordsmotorer de er villige til å selge med rabatt. Noen marinaer har ekstra påhengsmotorer som kom av båtene de solgte til kunder som hadde sin egen, eller de de har kjøpt fra noen andre. Dette kan resultere i det beste tilbudet du noensinne kunne finne.
4

Besøk en auksjon av politi-beslaglagte biler. De er holdt i nesten alle større byområde, flere ganger i året. På disse auksjonene, er båter og andre watercraft ofte solgt. Det kan være mulig å kjøpe en båt veldig billig, ta utenbordsmotorer og selge båten selv, eller handel for et par bedre utenbordsmotorer på en lokal forhandler.
5

Du kan finne gjenoppbygd motorer på båt verksteder, oppussing butikker og større varehus som påhengsmotoren Utveksling i Waterford, Connecticut Vanligvis er disse typer selskaper lokalisert i nærheten av store kystområder og båtliv sentre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96931.html

Previous:
Next:

hydraulikk