Slik installerer en Dump Bed på en Pickup

Pickup lastebiler er utviklet primært for det formål å hale og frakte ting. Fjerne smuss, grus eller andre bulk materialer fra en pickup lastebil kan være tidkrevende. Dump Truck hydrauliske bed-konvertering kits er tilgjengelige for å slå full størrelse pickup senger i dumperne. Konverteringen krever kunnskap om sveising og ledninger. Også delene er så stor styrke er viktig for aktiviteten. Du trenger
Hjulklosser
Open-fastnøkler
pipenøkkel
Sveising verktøy
Hydraulisk dump konvertering kit
Vis flere instruksjoner
1

Park pickup lastebil på et jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen. Plasser bremseklosser rundt minst to av hjulene. Åpne panseret og koble den negative batterikabelen med en åpen fastnøkkel.
2

Koble pickup bed viktigste ledningsnett og eventuelle andre elektriske forbindelser. Fjern lastebil seng festeboltene med en pipenøkkel, løft sengen av lastebilen ut av rammen. Full størrelse pickup lastebil senger er tunge og det tar fire personer til å håndtere dem riktig. Mindre pickup biler vil fortsatt trenger to personer for å løfte sengen.
3

Sveis skids langs lengden av lastebil ramme. Sveisen må være sterk, fordi meiene vil bære vekten av den hydrauliske ram. Det i sin tur vil bære delvis vekten av sengen og hva som er i den.
4

Monter hydraulisk ram mellom de to meier ved sveising det til tverrbjelke. Wire kraften fra ram inn i lastebilens ledninger på en tilgjengelig krets. Kjør ram nest krets inn i lastebilens førerhus og installere den. Prosessen vil variere avhengig av lastebilen, så referere til lastebilens bruksanvisning for en kabling skjematisk.
5

Sveis vinkelrett på baksiden av lastebil ramme med tunge sveiser. Sveis lysbildet skinnene til bunnen av lasteplanet.
6

Bytt lastebil seng og sveis hengsel til vinkelrett. Sengen må kanskje flyttes et par ganger før hengselet kan nås.
7

Fest den hydrauliske ram post til glideføringen rails på sengen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96940.html

Previous:
Next:

hydraulikk