Installasjon av en Meyer Plow

The Meyer DrivePro kit konverterer 4X4 biler som Jeep Wranglers til lys-duty snøploger for bolig og andre forbruker bruker. Plogen monteres foran fremre støtfanger, parring med to kobler leddene på en sjakkel permanent boltet til undersiden av kjøretøyet. En hydraulisk pumpe for å manipulere plogblad renner av kjøretøyets 12-volts strømforsyning og er montert på den uttakbare enheten plogen. Meyer gir monteringssett for en rekke kjøretøyer, disse instruksjonene gjelder for 1997 - 2006 Jeep Wrangler. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
Momentnøkkel selg Electric drill
One-tommers borekrone
Vis flere instruksjoner
Installer monteringssettet

1.

Drill to ett-tommers diameter hull i fronten av kjøretøyet rammeskinnene, ved hjelp av de medfølgende venstre og høyre side medlemmer av mount som maler for å plass hullene fullstendig.
2

Bolt venstre og høyre side medlemmer til kjøretøyets ramme rails, henholdsvis ved hjelp av de fire spesielle rettvinklede bolter som leveres med monteringssett. Bruk avstandsstykker, låseskiven og 3/4-inch ferdig nøtter på de fremre hull og 3/4-inch låsemutter på bakre hull.
3

Fest DrivePro gaffel til venstre og høyre side medlemmer med de 1/2-inch-by-13 2-tommers bolter og 1/2-inch-by-13 motmutrene i de 2 øverste hullene. Bruk en 5/8-inch-by-11 2-tommers bolt og 5/8-inch-by-11 låsemutteren i nedre hullet. Skyv sjakkel bakover under bilen å nærme grensen for sitt ved montering av festene.
4

Stram alle festeanordninger til momentet som er anbefalt av produsenten i installeringshåndboken. Trekk til festene i samme rekkefølge som de ble installert.
Fest The Plow
5

Løsne de fjærbelastede håndtak pinnene på plogen enhet.

6

Kjør jeep opp til plogen, sentrering lastebilen på plogen sin løftearmen å sikre riktig justering. Sakte ta kontakt med plogen og skyv den frem med bilen noen få inches til torget plogen A-ramme med gaffel rammen på bilen.
7

Slipp fjærbelastede håndtak pinnene på pløye ved å vri dem, og skyv toppen av plogen er heisrampen mot fronten av Jeep inntil håndtaket pins klikker på plass, låsing av plogen til gaffel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96948.html

Previous:
Next:

hydraulikk