Hvordan legge til Oil til en Meyer snøplog

The Meyer DrivePro snøplog er en forbruker ettermarkedet enhet som monteres på en rekke firehjulsdrevne kjøretøyer som lastebiler og SUVer. Den er designet for light-duty clearance av snø fra veien flater, parkeringsplasser og innkjørsler. Den hydraulisk-opererte DrivePro består av en Høvelbladets plog, en A-ramme for montering til kjøretøyet, hydrauliske stempler for å heve og å endre vinkelen på plogblad og en elektrisk pumpe for å produsere hydraulisk trykk. Det hydrauliske system er fylt med olje som skal kontrolleres og endres regelmessig som en del av en rutinemessig vedlikehold planen. Du trenger
Kombinasjonsnøkkel
oljeavtappingsbeholder
Meyer M-1 hydraulikkvæskespesifikasjonene
Rags
Vis flere instruksjoner
Kontroller hydraulikkoljen

1

Følg produsentens anbefalinger for hydraulikkvæske. Meyer anbefaler kun Meyer M-1 Hydraulic Fluid og sier at erstatninger kan annullere garantien på DrivePro snøplog. Produsenten anbefaler at du kontrollerer væskenivået som en del av en vanlig pre-season vedlikeholdsprogram hvert år. Hydraulisk væske bør endres årlig etter hver plog sesongen.
2

Place heisen ram inn i helt ned posisjon. Med en kombinasjon fastnøkkel, fjern påfyllingspluggen på toppen av hydraulisk pumpe kroppen, ved siden av heisen ram. Oljenivået skal være 1-1/2 inches under påfyllingshullet.
3

Legg Meyer hydraulikkolje om nødvendig. Sett på plass påfyllingspluggen og stram.
Endre Hydraulic Fluid og luft systemet
4

Kjør sylinderen helt inn i hydraulisk pumpe. Fjern tappepluggen i siden av pumpehuset med kombinasjonen skiftenøkkel. Drenere væske fra pumpen enten ved unbolting pumpeenheten og å helle den ut på bunnpluggen i på siden av pumpehuset, eller ved å fjerne den med en sugepumpe. På modeller uten en tappeplugg, fjern påfyllingspluggen, snu pumpen opp ned og tømme væske ut påfyllingspluggen.
5

Åpne skjermen-type hydraulisk filter ved å fjerne bolten på siden av pumpen base ved pluggen og trekke ut filteret fra havnen. Rengjør filteret med white spirit og blåse det ut med trykkluft. Monter filteret og skru bolten.
6

Hell Meyer M-en hydraulisk væske inn i påfyllingshullet før væsken når 1-1/2 inches fra toppen av påfyllingshullet.

7

Løsne de hydrauliske beslag i produksjonsanleggene sportsfiske sylindere inntil hydraulikkvæskespesifikasjonene driblet seg ut. Makt vinkel plogen gjennom flere tilbake-og-tilbake sykluser før væskestrømmen fra beslag er stødig. Hold et øye med væskenivået i pumpen under denne prosedyren, og etterfyll om nødvendig. Etter at systemet er luftet, sørg for at væskenivået i pumpen er innenfor 1-1/2 inches av toppen, deretter installere påfyllingspluggen og stram.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96947.html

Previous:
Next:

hydraulikk