Slik bruker & Operate Hydrauliske ventiler

Den hydrauliske ventilen er som en trafikk-kontroll signal på en fire-veis kryss. Det kan tillate øst og vestgående kjørefelt for å kontinuerlig strømme til lyset endres, noe som ville tillate nord eller sørgående kjørefelt å flyte. Øst og vestgående trafikk flyt representerer sirkulerende hydraulisk væske. Den hydrauliske ventil er representativ for trafikksignalet. Skyv den hydrauliske ventilen og sirkuleringsfluid er viderekoblet til å forlenge en hydraulisk ram. Trekk den hydrauliske ventilen og væske er viderekoblet til kontrakt samme ram. Den hydrauliske ventilen er bare en liten del av det totale system. Du trenger
to spak hydrauliske ventil bank
snøplog lastebiler Til salgs Vernebriller
Vis Operate Mer Instruksjoner
Hydraulic Valve Bank på en snøplog
1

Start snøplog lastebil og la den gå til motoren når driftstemperatur.
2

Skyv den første spaken på den hydrauliske ventilen bank i førerhuset på en snøplog lastebil. I dette tilfellet, avleder det væske til frontmonterte plogen ram og hever snøplogen av bakken.
3

Slipp første spaken og snøplog forblir suspendert av bakken.

4

Trekk først spaken og suspendert plogen vil gå ned og gå tilbake til bakken klar for lastebilen i snørydding.
5

Skyv den andre spaken i ventilen bank og den avleder hydraulikkvæske til den tilkoblede ram som dreier plogen mot venstre. Slipp spaken og plogen forblir rotert til left.This lar pløyd snø å avslutte plogblad til venstre side av en innkjørsel.
6

Trekk den andre spaken av ventilen bank og det avleder hydraulikkvæske til den andre enden av den hydrauliske ram forbundet for å rotere plogen, denne gangen mot høyre. Hver gang spaken slippes plogen slutter å rotere, slik at det er mulig å stoppe plogen rotere når plogen er helt rett. Trekk og hold spaken for en lengre periode, og plogen vil rotere helt til høyre for å slippe pløyd snø til høyre side av en innkjørsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96941.html

Previous:
Next:

hydraulikk