Buick Powermaster System Specs

The Buick Powermaster er en elektro-hydraulisk bremsesystem installert i turboladede Buick biler 1984-1987. Det er en høy ytelse brake booster som ble populært med introduksjonen av Buick Grand National i 1982. Buick Grand National tok sitt navn fra NASCAR Grand National racing-serien. Buick produsert kun 215 modeller i 1982. I tillegg til Grand National, gikk POWERMASTER bremsesystemer i T Regal, Turbo, T-typen og GNX biler. Akkumulator

En akkumulator pære butikker lufttrykket som bidrar til å stoppe bilen i en nødsituasjon som for eksempel hydraulisk system svikt. De gir også momentan strømning av fluid til bremsene under en slik svikt. Den opprinnelige akkumulator pære for Powermaster bremsesystemet har et glatt ansikt. Du kan fjerne den ved hjelp av en fastnøkkel i bunnen av pære. Erstatningen akkumulator har en støpt hex mutter og en sirkulær gul advarsel på sitt ansikt.
Front Brake Linje Hose

Brake linjer fôr bremsevæske til bremsene på kjøretøy. De er laget av gummi og rustfritt stål. Buick POWERMASTER bremsesystemer front-brems-linje slanger kommer i en to-brikke i rustfritt stål slange. De går fra porsjonering ventilen til master sylinderen. The Department of Transportation sertifiserer slangene for sikkerhet.

Blødning Bremser

Blødning bremser er en prosess av sletting luftbobler fra bremseslanger av hydrauliske bremsesystemer . Dette er nødvendig fordi luftbobler i bremseledninger redusere hydrauliske trykk i systemet. Prosessen med lufting av Powermaster bremsesystemet må skje i en bestemt rekkefølge, nemlig høyre bak, venstre bak, høyre foran og venstre foran. Master sylinderen må inneholde væske til enhver tid under dette vedlikeholdet prosedyren.
Roll Kontroll

roll kontroll er også kjent som en linje lås. Det er vanligvis en solenoid som sjåføren aktiveres med en kontakt-knapp eller bryter. Så lenge sjåføren har nedtrykket, bremsene foran forbli låst som bakhjulene rotere fritt. Denne manøveren Skåner girkasse, bakende og bremser bilen. Rullen kontroll er mellom kombinasjonen ventil og bremser foran i Buick Powermaster bremsesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96946.html

Previous:
Next:

hydraulikk