Hvordan koble opp en hydraulisk Ram and Control Valve

Hydraulikk værer, også kjent som hydrauliske sylindere, er stålrør med en krom sjakt inne som utvider eller kontrakter under press. Funnet på traktorgraver armene, bil heiser, slep lastebiler og mer, disse kontroll ventiler viderekoble høytrykkshydraulisk til hydrauliske sylindere og motorer. Reguleringsventilen forklart her har tre ventilposisjoner. Skyv en kontroll ventil og sylinderen utvider med med stor kraft. Slipp ventilen og det springer tilbake i midtstilling. Senteret, nøytral stilling tillater fluid å strømme gjennom systemet. Dra samme ventil og at samme sylinder kontrakter med stor kraft. Du trenger
Wrench satt
4 Hydraulikkslanger
Hydraulisk opererte
Kontroll ventil
plastikkbåndet stropper
Vis flere instruksjoner
1

Rute en hydraulikkslange, fra den hydrauliske pumpen "out flow" montert på lastebil motor, under lastebilen rammen til hydraulisk lift gate kontroll ventil. Reguleringsventilen er montert i nærheten av heisen gate. Lodd den andre ende av slangen til den "i flyt"-siden av styreventilen. Bruk en fastnøkkel til å stramme slangen på regulatoren og på den hydrauliske pumpen.
2

rute en slange fra "out flow" side av regulatoren, tilbake under lastebilen ramme, mot fronten av kjøretøyet, til den hydrauliske reservoar montert i motorrommet. Bruk en fastnøkkel til å stramme hydraulikkslange på regulatoren og på reservoaret.
3

Koble den ene slangen fra "push side" av regulatoren til en passende i løfte gate hydrauliske ram. Bruk en skiftenøkkel til å stramme linjen beslag på ram og regulatoren, etter at forbindelsen.
4

Koble den ene slangen fra "pull side" av regulatoren til den gjenværende åpen tilpasning i heisen gate hydrauliske ram. Bruk en skiftenøkkel til å stramme linjen beslag på ram og regulatoren, etter at forbindelsen.
5

Start lastebil, engasjere den hydrauliske pumpen. Fortsett til heisen gate, skyv regulatoren spaken og heisen porten går ned til bakken for lasting. Trekk regulatoren spaken og heisen porten går opp igjen, på nivå med lastebil seng for pakking.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96942.html

Previous:
Next:

hydraulikk