Slik konverterer Konkurranse Engineering Shock Dimensjoner

Competition Engineering støtdempere er produsert for å være justerbar. Dette lar deg endre måten et kjøretøy håndterer under normale eller tøffe forhold. For race biler og dra syklistene i særdeleshet, kan en justerbar støtdemper og spiralfjærer pakke hjelpe i å forlate linjen først og komme til slutt trygt. Konkurranse Engineering høykvalitets ytelse deler og ettermarkedet utstyr inkluderer justerbare drag race sjokk, som kan settes til å plassere belastningen av hestekrefter umiddelbart og hardt, eller glatt og jevn, avhengig av racerbanen forhold. Du trenger:
Competition engineering (3-veis justerbare dra sjokk) Coil løpet springsViceHydraulic jackSpanner skiftenøkkel ½ "drive pipenøkkel (7/8", 1 ". ½", 11/16 "stikkontakter )
Vis flere instruksjoner
Treffer Track
en

Løft den bakre axel bolig ved hjelp av hydraulisk jekk slik at jack støtter vekten av boliger og utstyr under justering av støtdemper. Bruk ½ "drive socket fastnøkkel til å løsne de øvre og nedre festepunkter av bakre støtdempere. Kontroller innstillingen av støtdemper for å bekrefte behovet for endring. Innstillingen vil bli vist på støtdemper akselen og preget av 30/70, 40/60 eller 50/50. Front-end dempere er merket enten 90/10, 80/20 eller 60/40.
2

Slipp trykket av spiral-over fjærer ved hjelp av en skiftenøkkel skiftenøkkel. Denne type adapter som er nødvendig for å skru den bærende spiral-over fjær bunnmutter, som frigjør trykket i fjærene. Når du justerer for ulike lastkravene under race conditions, kan du bruke de justerbare støtdempere fra Competition Engineering for å få en bedre start enn konkurrentene. Løsne bunnmutter støtte coil-over våren og støtdemper arm vil være klar til å justeres.
3

Fjern den øverste bolten som fester støtdemperen til kjøretøyet ved hjelp av & # XBD;... "drive pipenøkkel Trekk bolten ut og slipp støt fra bilen Tørk bort film eller rusk som kan festes til støtdemper armer og finne de indekserte merker på armen Vri armen med klokken og merke som måten de indekserte merkene flytte til. Det motsatte vil skje hvis du slår den andre veien. Finn innstillingen du vil ha sjokk satt til og vri armen til den er angitt med sjokk å være korrekt. Fullfør dette trinnet for hver bak støtdemper.
4

Sett sjokk armen (e) inn i festebraketten og fest med mutter og bolt paret som ble fjernet under justeringen. Fest dem tett (120-fot pounds) for å beskytte mot slitasje og shake som kan følge et drag race oppskytning. Bruk en lineup verktøy som en tre plugg for å være sikker på at du ikke skader gjengene på sikringsboltene, og heller ikke på innsiden av den justerbare drag sjokk arm eyelet, som roterer inne en krage.
5

Stram spolen over-våren slik at den har nok spenning i det å lage presse-back mot toppen av sjokket cap, men ikke nok til å ha utslag på våren, som viser seg som en bøyd eller utstående delen. Fordi belastninger krever at fjærer og sjokk være kompatible under ulike innstillinger, være sikker på at spiral-over fjærer er kuttet til riktig lengde hvis ikke kjøpt med de justerbare støtdempere.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96933.html

Previous:
Next:

hydraulikk