De beste ridning STI coilovers

Når du senker fjærene bare ikke er nok, coilovers komme til unnsetning med skarpere håndtering, redusert body roll-over, og en lavere, mer sexy holdning på veien. En spesiell sett med nøkler som følger med coilover kits mulighet for raske, midlertidige justeringer som må foretas for å suspensjon din for spesielle anledninger. Å være den svært lett å tilpasse 305 hestekrefter (som i 2011) bil det er, Subaru Impreza WRX STi fordeler fra mange valg i coilovers. Megan Racing Coilover Damper Kit (Racing)

Megan Racing Coilover er 32 nivåer av demper kraft justering tillate deg å kjøre trygg i nesten alle typer terreng. Åtte innstillingene er anbefalt for racerbanen bruk, med de resterende åtte og 16 innstillinger anbefalt for fjellet og vanlig gate kjøring, henholdsvis. De åtte racing justeringer fungere godt i en svært tilpasset racing STi, som de hjelper deg å opprettholde den samme styring og føler som du legge til og fjerne annen tilpasset maskinvare som kan påvirke det. I tillegg dine Impreza fordeler fra systemets høye våren priser på 560 pounds per tomme i front og 336 pounds per tomme på baksiden hvis du rir på gule racing dekk.
EXE-TC (Rally)
p Med sin relativt lav vekt, høy hastighet og firehjulstrekk, er STi ofte brukt i rally kurs og konkurranser. Subaru offisielle biler for X-Games og andre store rally konkurranser har en heavy-duty fjæring og coilover av EXE-TC, bygget for å tåle off-road misbruk. Selskapet designer sine coilovers individuelt for hver bil, og hevder sine hydrauliske demping utmerker seg ved dissipating energi fra første millimeter av sin bevegelse. En integrert temperatur regulatoren sikrer konsistens gjennom hele demping rekkevidde.
KW Variant III (gate)

KW Variant III åpner for uavhengig justering av kompresjon og rebound demping, gir det en fordel fremfor andre street suspensjoner for STi. Mens noen lignende doble justering systemer krever demontering å manipulere, Variant III eksterne justeringene gjør en flott gate løsning for daglige drivere som ikke har en stor grop mannskap til disposisjon. Justeringene tilbyr presis kontroll over roll og pitch opplevd ved høye hastigheter, og resultere i en tur som er både fast og glatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96949.html

Previous:
Next:

hydraulikk