Hvordan bygge en bil Hauler Ramp Truck

Bygge en Bergingsbil rampe lastebil innebærer å konvertere en semi eller heavy-duty lastebil inn en som kan laste og transportere biler. En semi har allerede den trekkraften for en stor tilhenger, men den vil trenge sitt eget omfattende glassplate hvis den ikke har en. Dette vil kreve noen dyktige i å bygge og modifisere ekstra store kjøretøy som vet hvordan å bygge en flatbed sterk nok til å holde flere små biler. Du trenger:
Semi lastebil
Flatbed utvidelser
sveising og skjæring utstyr
Aksler
Truck hjul og dekk
Chains
Vis mer Instruksjoner

1.

Få en drosje fra en stor lastebil, som en semi-traktor. Du vil ha noe som er sterk nok til å bære flere biler, spesielt hvis den har en lang nok flatbed allerede installert. En super-duty pickup lastebil kan fungere hvis du har planer om kun tauing en eller to biler. Du må kanskje kutte sidene av sengen og bakluken.
2

Utvid lastebilens planskanner hvis nødvendig. Husk at du trenger en seng som vil støtte minst ett kjøretøy av £ 3000. eller mer. Du kan kjøpe truck bed extensions, men du vil sannsynligvis trenge flere koblet sammen og på toppen av hverandre for mer styrke. Dette bør omfatte sveise dem sammen.
3

Støtte sengen med minst ett ekstra hjul og aksel. Akselen skal være minst like sterk som de på den viktigste lastebil førerhus og trenger to hjul og dekk i hver ende. Disse akslene trenger ikke å være koblet til rattstammen, men må kobles til sengen.
4

Fest en rampe til enden av sengen. Denne rampen må utvide til bakken slik at bilene kan lastes ned på sengen og være uttrekkbar ikke å dra mens du kjører. Rampen kan skyves oppover på hengsler eller skyves på de viktigste sengen på et lysbilde. Bruk en annen del av truck bed forlengelse for rampen.
5

Koble stål kjetting eller tau til lastebil seng. Disse må loopet gjennom undersiden og tilbake på toppen og vil bli brukt til å binde og sikre bilene er lastet opp på bilen ved sine hjul. Du må kanskje skjære hull i sengen for å skli kjedene gjennom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/hydraulics/96932.html

Previous:
Next:

hydraulikk