Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle i en bil som har blitt Havarerte Før

Du kan handle i en bil som tidligere har vært i en ulykke, så lenge bilen ikke er summert. Forhandlere vurdere mulig trade-ins og har en prosess på plass for å avgjøre hvorvidt en bil har vært i en ulykke. Noen kan kjøre et kjøretøy historie rapporten, mens noen bruker yrkeserfaring å dømme generelle tilstanden på bilen, inkludert kroppen skade som må fikse, og tidligere karosseri som er komplett. Vær ærlig om bilen din hvis du blir spurt. Instruksjoner
en

Gjennomgå bil tittel og andre papirer. Et kjøretøy som har en restverdi tittel er ikke ofte verdig handel, men dette avhenger utelukkende på giveren. Samle noen forsikring papirarbeid med en forklaring på kostnader og skader på kjøretøyet, eller hvis du har betalt kontant, finne papirene. Giveren kan be deg om kostnadene ved skade på bilen din, og du bør fortelle sannheten, slik du forventer forhandleren for å gjøre det samme om bilen du kjøper. Kjør et kjøretøy historie rapport om egen bil før du går inn giveren ved å følge linken i ressurs-seksjonen på denne siden. En ren historie er å foretrekke, men du kan finne ut at bilen var i en ulykke før du kjøpte den. Du vil lide økonomiske konsekvensen av alle ulykker.
2

Forskning populære internett avgrensningsbrønner guider for å fastslå bilens verdi. Bruk mer enn én veiledning --- ingen er like. Pass på å sjekke "trade-i verdi" som alternativ, og selv om kjøretøyet er festet skikkelig, er det ikke ansett som "excellent" tilstand. Bruk "fair" alternativ eller mindre for en rettferdig vurdering forventning. Etter å ha sjekket både guider, bør du ha en generell idé om hva du kan forvente en forhandler å betale for bilen din og forhandle deretter.
3

La forhandleren for å vurdere bilen for å fastslå handel i verdi og også svare på eventuelle spørsmål giveren ber deg om din bil. Giveren vil spørre deg om du er den opprinnelige eieren, og hvis bilen din noen gang har vært i en ulykke. Noen forhandlere kan ikke spørre deg om dette, og hvis ikke, er det etter ditt skjønn om ikke å fortelle. Noen vil ta bilen for en kjøretur å dømme samlede mekanisk tilstand og gå rundt bilen helt å finne ut om det er noen tidligere skader. Hvis du har unfixed skade på bilen din, kan du likevel bytte bilen. Giveren vil anslå nødvendige kostnader til reparasjon og trekke det fra din handel i verdi. Giveren kan også kjøre et kjøretøy historie rapport, som viser om bilen har vært i en ulykke, og hvor mange ganger. Noen forhandlere ikke gjør noe av dette, hvis det er for opptatt eller hvis de hopper viktige skritt.
4

enige om en trade-in figur og komplett dine papirer. Bestem om giverens tallet er akseptabelt, og når det er, gå over kostnaden av bilen du kjøper minus mengden av handelen din, pluss en pay-off hvis du fortsatt skylder penger på handelen. Signere alle papirene for den nye bilen, og signere tittelen for å frigjøre eierskap av din trade-in.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150855.html

Previous:
Next:

handel Ins