Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan en Oil Injection Scooter Works

I motsetning til moderne biler som bruker et drivstoff injektor koblet rett inn i sylindrene i motoren , trenger scooter olje injeksjon for å bli blandet inn i drivstoffet før det går inn i motoren. Scootere har historisk benyttet motorkraft og dens varierende hastighet til diktere hvor mye olje injiseres som drivstoff er trukket på . Nødrett

scooter motorer krever motoren smøring være blandet med bensin for å smøre stempelet som den beveger seg inne i motoren sylinder kammer . Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i friksjon , som igjen fører til at motordeler å slipe og bryte . De fleste scooter systemer bruker en pumpe tilnærming for å flytte olje i bensin flyten i samsvar med motorens turtall og drivstoff etterspørselen.
Rotary Designs

Vintage scootere bruke mekanisk design av rotorer å drive olje i drivstoff for blandingen. Hastigheten på motoren dikterer hastigheten på oljepumpe rotoren , som igjen gir mer olje som motoren går raskere .
Trigger Linkage Approach

på noen moderne scootere injeksjon design innebærer en link arm koblet til scooteren gass. Som gassen trekkes via gassvaieren , er linken aktivert , åpne opp oljestrømmen til motoren. Når du ikke kjører, er sammenhengen i en full " stop "-posisjon , kutte av all flyt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144764.html

Previous:
Next:

Vespas