Tegn på en skadet Transmission

Tegn på en skadet overføring er svært tydelige. Dette betyr ikke at eierne kan finne den nøyaktige årsaken til en skadet overføring. Men når skaden oppstår, mislykkes overføringen til å svare riktig når føreren skifter gir. Noen tegn er motoren rundt turtall mens i "drive" gear, høye lyder eller problemer med å skifte gir. Ved å anerkjenne slike symptomer tidlig, kan sjåføren stanse driften av bilen for å hindre ytterligere skade. Overføring Care

Automatiske girkasser, som er den vanligste typen overføring i nordamerikanske biler, er generelt svært pålitelig. De har et langt liv ofte overstiger 500.000 miles med minimalt vedlikehold. Livet til en automatisk girkasse kan også overstige 500 000-mile mark ved jevnlig å endre overføring væske og filter i intervaller som er skissert i eierens bil eller lastebil manualen. Manuelle girkasser, som har blitt mindre vanlig i amerikansk-laget biler de siste 20 årene, bruker girolje som smøremiddel. Endre girolje med jevne mellomrom gjør ofte overføring til å vare livet av bilen. Den automatiske overføring væske og manuell girkasse girolje er selve livsnerven for overføring. Enklere vedlikehold av væsker går langt i retning av å minimere skade.
Bilder Typiske tegn

Vanlige tegn på en dårlig overføring inkluderer problemer med den automatiske girkassen skifter gir. For eksempel er motoren avvikling uten giring et tegn til overføringen er ikke skiftende riktig. Uvanlige lyder kan følge skiftende problemer. Imidlertid kan lyder ikke følge skiftende problemer og fortsatt bør tas som et tegn på skade. Andre symptomer på en skadet overføring inkluderer problemer med skiftende i "drive" fra "park", skiftende problemer når motoren er kald eller varm, og motoren akselerasjon eller stoppe vanskeligheter.
Diagnostisering Problem

Transmission problemer er ofte knyttet til mangel på overføring væske. Vanligvis vil eierne finne et peilepinnen i motorrommet, selv om hvordan å sjekke væskenivået er avhengig av merke og modell av kjøretøyet. Eiere kan kontrollere væske når bilens motor er i gang, og overføringen er i "park" med håndbrekket engasjert. Eierne må fylle på væske hvis den måler lavt på peilepinnen. Hvis overføring væske er lav, er det anbefalt å sjekke under bilen for lekkasjer. Overføring væske er rød og lett å få øye på garasjegulvet. Lekkasje kan oppstå ved påfyllingsrøret base, overføring er dreneringshull, mellom motor og girkasse eller på velgeren skaftet, som forbinder overføring til girkasse. Automatiske og manuelle girkasser er kompliserte enheter og krever en ekspert tekniker å reparere.
Slipping og Park Problemer

Eldre automatgirkasser kan gli når kjøretøyet er i gang. Det er mindre av et problem med nyere biler, men det kan fortsatt skje. Forsinkede sendinger er tydelig når motoren kjennes rev høyere eller jobbe hardere for å oppnå en bestemt hastighet. Ofte er motorturtallet høyere enn normalt og bilen eller lastebil ikke tar opp nok fart. Dette kan også inkludere en en-eller to-sekunders forsinkelse i automatgir engasjerende når du skifter gir. Dette signaliserer en skadet girkasse eller en girkasse med utilstrekkelig væske. Overføringen blir skadet dersom den i "park", men bilen fortsatt ruller. Dette peker på en defekt parkering haken, som holder girkasse i "park" gear.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133917.html

Previous:
Next: No

Profesjonell Car Maintenance