Hva er Rod Lagrene?

I bilindustrien mekanikere en stang peiling er et glidelager (i motsetning til et kulelager) brukes til å holde spinner aksler på plass der støtten er nødvendig for å holde stangen rett i løpet av kjøre sin. Uttrykket er også brukt som forkortelse for tilkobling stang lagrene, som er en helt annen sak. Hvis det er foreslått for deg at et problem med bilen din er forårsaket av slitte eller defekte stang lagrene er det viktig at du avklare hvilken type peiling blir identifisert. Rod Lager

En stang peiling er en to-delt (topp og bunn) band av glatt metall. I tilfelle av akselen stang lagrene, for eksempel, er den øvre halvdel av lageret en halvsirkel som er montert til understellet av kjøretøyet. Den nedre halvdelen av lageret er boltet til den øvre halvdelen når drivakselen er på plass. Et pinhole gjennom den øvre halvdel av lageret tillater smøring for å nå innsiden. Dette gjør at skaftet for å spinne innenfor lageret uten å generere sterk varme.
Connecting Rod Lager

Støttelager (også kalt stang-end lagrene) er en komponent i avstanden mellom stempel-drivakselen del av drivverket. Dette sfærisk bevegelig felles er også kjent som en heim joint i USA og en rose joint i Storbritannia. Enheten ble oppfunnet i Nazi-Tyskland, og ble oppdaget av de allierte i et tysk fly skutt ned over England i 1940. Patentrettigheter ble gitt til Rose Peiling Company i Storbritannia og Heim Selskapet Nord-Amerika. Rod-end lagrene koble stempelstangen (også kalt gudgeon eller håndleddet pin) til lageret journal. I denne sammenhengen "Journal" refererer til den del av stempelstangen som kontakter og snur drivakselen. Bytte kobler stang lagrene er en standard skritt i en motor gjenoppbygge.
Spun Rods
p Hvis du blir fortalt at din stang peiling er spunnet, betyr det et sammenbrudd i stang peiling smøring system skjedde og som forlot stang peiling ikke er smurt. Akselen, spinning inne i en tørr bærer, varmer opp svært raskt. Akselen utvider under varme til et punkt der det griper og løsner lageret fra sine fester. Lageret er deretter vesentlig sveiset til stangen og roterer med den. Å kjøre en bil med en spunnet stang i lengre tid vil varme opp stangen-lager, noe som resulterer i å kaste et stempel stang, som vil ødelegge motoren repareres
Erkjennelsen Bearing Problemer

Unnlatelse av å gjenkjenne og korrigere stang bærende problemer vil føre til katastrofale motorhavari. De fleste moderne personbiler har forseglet sendinger. Dette gjør at drivakselen å spinne mens senkes i overføring væske og gjør stang peiling svikt svært sjeldne. Dessverre, forseglede enheter eliminere behovet for en overføring væske reservoaret, som var den tidligste varslingssystem for overføring lekkasjer. Peiling problemer bør mistenkes når en vedvarende tikker som øker med rpm er hørbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/professional-car-maintenance/133901.html

Previous:
Next:

Profesjonell Car Maintenance