Slik feilsøker en Blinker Oil Light på en Honda Civic Hatchback

The Honda Civic hatchback er en velkjent japansk bil med et rykte for problemfri bruk med få problemer. Det er viktig å alltid holde et øye med status av oljen i bilen for å holde motoren i å blåse ut. Hvis du finner deg selv kjører nedover veien og olje lyset kommer på, vil du ha nytte av denne guiden beskriver hvordan du feilsøker en blinkende olje lys på en Honda Civic hatchback. Disse prosedyrene bør ta deg ca en halv time å gjennomføre. Du trenger
Rag
Motor olje
trakt
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Ta bilen av veien og park den på et trygt område og på et jevnt underlag. Slå av motoren.
2

Løft opp panseret for å se oljenivået. Ta opp peilepinnen, identifisert av sin looping oransje håndtaket. Bruk en fille for å tørke av olje fra peilepinnen.
3

Skyv peilepinnen tilbake i røret. Vent minst fem sekunder, trekk den ut igjen og sjekke markører på metalldelen av pinnen for å fastslå olje nivå. Fyll på olje hvis avlesningen er under laveste mark eller med det.
4

Ta av motoren oljepåfyllingslokket ved å skru det. Plasser den på et trygt sted der du vil huske det.
5

Plasser trakten ved munningen av fyllingen tube. Hell Honda anbefalt motorolje inn i trakten. Skru oljepåfyllingslokket tilbake på plass.
6

Kontroller oljenivået igjen etter et par minutter. Hvis oljenivået er fortsatt lav legge til flere. Ikke la oljen volumet kommer over høyeste karakter fordi dette kan skade motoren din. For mye olje vil resultere i skum som den roterende veivaksel i motoren tilfører luft til den. Olje som er fylt med skum vil være vanskelig å pumpe og kan slå av motoren.
7

Slå på bilen og ta hensyn til oljetrykklampe lest opp. Hvis det fortsatt blinker, har du kanskje en mer komplisert og potensielt alvorlig problem. I dette tilfellet har din Honda Civic hatchback slept til en mekaniker for inspeksjon hans.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67341.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer