Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvordan beregne verdien av en bil fra 2005

Du ønsker å få den beste prisen for deg bil. Til syvende og sist ønsker du å selge den for minst hva det er verdt, eller kjøpe den for mer enn sin verdi. Men trenger du å vite hvor mye bilen er verdt. Heldigvis er Kelley Blue Book (KBB), den autoritative bil verdivurdering guide, tilgjengelig på nettet slik at du kan slå opp verdien av 2005 bil. Instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book nettsiden og klikker "Forskning" på menylinjen øverst.
2

Velg "brukt" til kapitteloverskriften "Sammenlikn New og brukte biler. "
3

Klikk på den første drop-down menyen, med tittelen" Velg år ... " og velg 2005. Fortsett å velge riktig merke, modell og trim for bilen under de respektive drop-down menyer, som ligger under året. Klikk "Sammenlikn."
4

Klikk "Oversikt og Priser" på høyre side, under en oversikt over bilen.
5

Klikk på "Suggested Retail Value, "som er standardvalget," Private Party Sale "eller" annenhåndsverdi "for 2005 bilens verdi, avhengig av type salg. De to siste alternativene tilbyr også forskjellige verdier, avhengig av tilstanden til bilen din. Veiledende verdi, noe som betyr at prisen du ville forvente å betale på en bilforretning, forutsetter utmerket tilstand. Privat fest verdi er prisen du forventer når du kjøper fra eller salg til en enkeltperson, utenfor dealership innstillingen. Handel i verdi er den forventede prisen du ville få når handel bilen i en annen bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150418.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book