Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvor å Sjekk verdien av din bil

Læring verdien av bilen din er et viktig første skritt i salgsprosessen, og Internett-alderen gjør finne denne informasjonen svært raskt og enkelt. Enten du planlegger å selge bilen direkte eller bytte den inn for en ny en, vil Kelley Blue Book stedet og Edmunds.com hjelpe deg å finne den informasjonen du trenger. Instruksjoner
Finne bilens verdi med Kelley Blue Book nettstedet
en

Naviger til Kelley Blue Book områdets hjemmeside. Klikk på "Year, produsent og modell" i "bruktbiler" boksen.
2

Bruk rullegardinmenyene i "bruktbil verdier" boksen for å velge året, merke og modell av bilen din. Ikke velg en kategori. Klikk på "Go".
3

Type postnummeret ditt i pop-up boksen. Velg hvilken verdi du leter etter under "Velg Kelley Blue Book verdi" ved å klikke på den aktuelle linken.
4

Velg en trim for bilen din ved å klikke på den aktuelle linken. På "Select Equipment"-siden, vil det meste av informasjonen allerede være fylt ut for deg, basert på trim du valgte. Kontroller at all informasjon er korrekt, og fyll i kjørelengde boksen. Klikk "Fortsett".
5

Velg betingelsen kategori for din bil. Siden vil nå bringe deg til verdiestimatet siden for kjøretøyet.
Hjelp Edmunds.com å finne bilens verdi
6

Point din nettleser for å www.edmunds . com. Klikk på "Used Cars"-kategorien. Fyll inn ditt postnummer, og klikk "Fortsett".
7

Klikk på "Bestem verdien" under "Trade-In & Notering Used Cars"-delen. På neste side, klikk på bilens merke.
8

Velg årsmodell på bilen din og klikk på linken. Plukk bilens merke, modell og år fra listen, og klikk.
9

Velg din bil trim og klikk. Den neste siden vil gi deg gjennomsnittlig trade-in, privat fest og forhandler detaljhandel verdier for bilen din. Hvis du ønsker en eksakt verdi, fylle ut trinnene og klikk "Få tilbud Report."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150416.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book