Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvordan å donere biler til veldedighet i Illinois

Hvis du har et kjøretøy i Illinois som du ikke bruker, eller bare ikke lenger ønsker å beholde, kan du donere den til et område veldedighet. Når du donere en bil til en Illinois veldedighet som er oppført med skattemyndighetene som en veldedig organisasjon, kan du kreve donasjon på skatter. Faktisk, har du lov til å liste bilens markedsverdi. Dette er prisen som du ville være i stand til å selge bilen til en kjøper for i dagens marked, noe som sannsynligvis mindre enn prisen du betalte for bilen. Instruksjoner
en

Identifiser veldedighetsorganisasjoner som er kvalifisert for skattefradraget kjøretøy donasjoner ved å bruke den elektroniske versjonen av Publication 78 på IRS nettstedet. Skriv inn et veldedig navn, "Illinois" eller et bynavn å finne kvalifiserte organisasjoner.
2

Skaff bilens markedsverdi ved hjelp av Kelley Blue Book eller NADA Guides nettsteder. Skriv inn din Illinois postnummeret på Kelley Blue Book stedet for den lokale verdien. Bruk "privat fest value" på Kelley Blue Book stedet og den "gjennomsnittlige trade-in" på NADA Guides stedet for den mest nøyaktige mål på markedsverdi. Hvis de to tallene varierer, kan du legge dem sammen og deretter dele på to for gjennomsnittet.
3

Søk om en duplikat kjøretøy tittel på ditt lokale Illinois Statssekretær Facility hvis du ikke kan finne originalen. Du må fylle ut en "Søknad om Vehicle Transaction" og betale søknadsavgiften, som var $ 95 som i midten av 2010.
4

Ordne for bilens pickup eller transportere den til donasjon sentrum. Kontakt veldedighet for å spørre hvordan det aksepterer bilen donasjoner. Noen Illinois hjelpeorganisasjoner vil taue bilen vekk, mens andre bare akseptere drop-offs. Du må logge deg over tittelen til veldedighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150410.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book