Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvordan Beregn Blue Book Verdi av biler

Du kan bruke Kelly Blue Book å beregne verdien av både nye og brukte biler. Den enkleste og raskeste måten å få tilgang til Blue Book er å gå til nettsidene sine på www.kbb.com. Metoden for å beregne verdien av en bil vil avhenge av om du er interessert i en ny bil eller en brukt bil. Instruksjoner
New Car
en

Klikk på "Make & Model" på nettsiden for å finne den bilen du som du vil ha en verdi. Alternativt kan du velge en kategori av bil, for eksempel en sedan, stasjonsvogn eller hybridbil.
2

Bruk drop-down menyer å velge både merke og modell, og klikk deretter på "Go".
3

Velg året av bilen hvis det er mer enn én, og klikk deretter
4

Velg trim "Priser." - for eksempel , girkasse type - og antall dører. Dette vil ta deg til en side der et bilde av en representant modell av bilen vises med "Fair Innkjøpspris" oppført.
Used Car
5

Klikk "Year, og merke" under bruktbil kategorien. Alternativt kan du velge hvilken kategori av bilen, for eksempel en SUV, pickup eller luksus.
6

Bruk drop-down menyen for å velge år, merke og modell. Dette vil bringe deg til en side hvor du må velge mellom tre alternativer: Handel med Verdi, Private Party verdi og veiledende verdi
7

Velg det alternativet som passer best til ditt formål.. For eksempel, hvis du planlegger å sale et kjøretøy ved hjelp av en annonse, ville du velge "Private Party verdi", men hvis du planlegger å kjøpe en bil fra en bruktbil mye, ville du velge "Suggested Retail Value."
Side 8

Velg trim, for eksempel overføring type og antall dører. Dette vil ta deg til en side merket "utstyr", hvor du er nødt til å identifisere funksjoner i bilen og indikere kjørelengde.
9

Sjekk alle alternativene som gjelder for bil og deretter " Fortsett "for å få verdien. Hvis du velger "Private Party verdi", vil du få tre verdier:. Fair, Good and Excellent

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150415.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book