Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Hvordan finne den faktiske kontanter verdien av en bil

The kontanter verdien av biler endringer nesten daglig. Alderen på bilen, kjørelengde og dens tilstand alle bidra til bilens pengeverdi. Hvis du planlegger å selge bilen din, kan du få en rettferdig avtale hvis du vet hva den faktiske kontanter verdien er. Du vil også trenge å vite bilens kontanter verdi hvis du får inn i en ulykke og bilen er totalvrak. Forsikringsselskapet kommer til å komme opp med en figur, og du trenger å vite pengeverdi å avgjøre om dette tallet er korrekt. Du trenger
merke, modell og alder på bilen
KM på bilen
tilstand av bilen
Notebook
Kelley Blue Book
Vis flere instruksjoner

en

Record merke, modell, alder og kjørelengde på bilen. Liste noen ekstra funksjoner for bilen og den nåværende tilstanden på bilen. Holde denne informasjonen på ett ark vil hjelpe deg å finne andre biler som er sammenlignbare med din slik at du kan bestemme en pengeverdi.
2

Skriv inn bilens informasjon til Kelley Blue Book nettside. Eller bruk en faktisk dagens utgave av Kelley Blue Book å slå opp verdien. Kontrollere funksjoner som er unike for din bil, og deretter velge om bilen er i utmerket, god, rettferdig eller dårlig forfatning.
3

Finn biler som er sammenlignbare med deg. Ikke alle forsikringsselskaper bruker Kelley Blue Book verdi. De ser etter biler som er lik din. Du kan ringe din lokale bilforretninger å spørre om biler som passer din beskrivelse. Du kan også søke lokale rubrikkannonser.
4

Søk cars.com å finne brukte biler som er sammenlignbare med bilen din. Dette nettstedet har millioner av oppføringer av 2009, så du har en utmerket sjanse til å finne lignende biler å sammenligne. Du vil være i stand til å søke etter biler i ditt område, så vel.
5

Bruk alt dette bevis for å fastslå en sannsynlig pengeverdi for bilen din. Du kan ha den tilgjengelig for potensielle kjøpere, eller utarbeide en rapport for forsikringsselskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150401.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book