Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Kelly Blue Book >> Content

Definisjon av Fair, Good & Excellent i Kelley Blue Book

Opprinnelig publisert som "Blue Book of Motor Car Values", har Kelley Blue Book vært i bruk siden 1926, da Les Kelley, en bruktbil forhandler, innså at bilen hans verdivurdering listen (som han hadde brukt siden tidlig på 1920-tallet) gitt en tjeneste til andre bilforhandlere. Guiden fikk en betydelig stemme av tillit under andre verdenskrig, da den amerikanske regjeringen besluttet å sette en øvre grense på bruktbil priser, og brukte Kelley Blue Book å sette standarder. Det var utelukkende en handel publikasjon (brukes blant forhandlere) frem til 1993, da den ble utgitt spesielt for bilen kjøpe publikum. Vurdere et bilens tilstand

Kelley Blue Book har fire tilstand klassifikasjoner for brukte biler, båter og motorsykler: utmerket, god, rettferdig, og dårlig tilstand. Svært få brukte biler falle i utmerket kategori, de fleste faller inn i gode og virkelig kategorier. The Blue Book vurdering quiz tar hensyn til flere spesifikke aspekter av eksteriør, interiør og mekaniske forhold, samt hvorvidt bilen har komplett vedlikehold poster, passerer utslipp testing og har en ren tittel.

Excellent Condition

Et kjøretøy anses i utmerket tilstand av Kelley Blue Book ® hvis det vises helt nye, har ikke hatt karosseri (inkludert maling), mangler rust, er i perfekt mekanisk tilstand, og gjelder ikke krever noen reparasjoner overhodet. Interiøret er rent, som er motoren, som har ingen observerbare feil eller væskelekkasjer. Motoren skal også synes å være fri for slitasje. En bil i utmerket tilstand har en hel (beviselig) registrering av service og en ren tittel historie. Ifølge Kelley Blue Book, "mindre enn 5 prosent av alle brukte biler faller i denne kategorien."
God stand

En brukt bil i god stand også har en ren tittel og ingen vesentlige mekaniske problemer --- eventuelle problemer som det kan ha bør være lett repareres. En bil i god stand, i det hele, må ikke ha noen store feil (ikke kroppen skade). Interiør og eksteriør har svært få, om noen, tilsynelatende dings, riper eller defekter, og malingen jobb er fortsatt skinnende. Liket av bilen skal være rust fri eller har svært lite rust. Hvis dekkene --- som alle kamp --- viser slitasje, er det ikke mye, og de har betydelig liv igjen. Kelley Blue Book bemerker at den største prosent av eide biler faller inn under denne klassifiseringen.
Regn Tilstand

Kelley Blue Book vurderer en brukt bilens tilstand som rettferdig hvis dekkene trenger erstatning, har det noe rust (som må være repareres skal klassifiseres i god stand), besitter det noen feil i motoren eller andre mekaniske systemer, eller noen visuelle feil (i maling jobb eller interiøret). Eventuelle feil eller mangler må være brukbare eller repareres, og ifølge Kelley Blue Book, må bilen være "i rimelig kjører tilstand."
Dårlig forfatning

Ifølge til Kelly Blue Book nettside, "Kelley Blue Book prøver ikke å rapportere en verdi på en" dårlig "bilen fordi verdien av disse kjøretøyene varierer. Et kjøretøy i dårlig forfatning kan kreve en uavhengig vurdering for å bestemme dens verdi." Men har de en kort kriterier for hva som vanligvis utgjør dårlig forfatning. Hvis, for en kan f.eks en bils kjørelengde ikke bekreftes, eller tittelen er ikke rent (dvs. en reddet eller tidligere oversvømt bil), eller at bilen har mekaniske problemer som ikke kan repareres, er det ansett i dårlig forfatning . Å ha alvorlig rust og ikke kjører godt også kvalifisere en bil som i dårlig forfatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/kelly-blue-book/150407.html

Previous:
Next:

Kelly Blue Book